test
lördag, 13 juli, 2024
lördag, juli 13, 2024

Svensken vaknar långsamt

Det tog över 40 år för svensken att vakna och förstå den eskalerande brottsutvecklingen i Sverige. Nu är det dags att handla, menar alternativmedieprofilen Roger "Salle" Sahlström.

Det tog över 40 år innan svenska folket vaknade till om brottsligheten i Sverige. SOM-institutet släppte häromdagen en rapport med de viktigaste valfrågorna och i toppen ligger brottsligheten. 

Man kan ju inte annat än att glädjas över att svensken äntligen vaknat och insett att dom lever i ett skjutgalet gansterparadis. Men det är inte bara “svensken” som vaknat utan det framgår i undersökningen från SOM-institutet att alla grupper i samhället nu ser brottsligheten som en viktig valfråga. Det är alltså inte bara “svensken” som klagar längre över att deras barn rånas, pissas på och våldtas. 

Svenska politiker har haft generalfel när det kommer till hur de ska hantera brottsligheten och den naiva inställningen från politikerna har idag gjort Sverige till ett rakt igenom galet land. Det skjuts och sprängs och under tiden som detta pågår så säger våra politiker att vanligt folk har inget att oroa sig över. 

Justitieminister Morgan Johanssons (S) klassiska ord att det är väldigt, väldigt liten risk att oskyldiga drabbas av skjutningarna får mig mig att rasa. Hur kan en politiker vara så här bortkopplad från verkligheten? Det är många oskyldiga som fallit offer för gängens kulor. Varför kommer Morgan Johansson undan detta? Varför är det ingen mainstreamjournalist som ställer honom mot väggen och säger att han faktiskt haft fel?

För inte så länge sedan så samma lille man att man faktiskt får skylla sig själv och har ett eget ansvar om man blir bestulen på sin diesel om du bor på landet.

– Samtidigt ska man komma ihåg att de här företagen tjänar en hel del pengar. Man har ett eget ansvar också faktiskt att medverka till att man skyddar sin egendom. Man kan inte bara lägga över allting på att polisen ska lösa alla problem, sa han då till Ekot.

För närmare 20 år sedan så sa socialdemokraten Morgan Johansson, då hälsominister att Sverige snart skulle vara drogfritt. Sverige är idag långt ifrån drogfritt och knarket väller in över gränsen. 

Morgan Johansson har haft fel i det mesta och det är faktiskt stötande att karln ens har en förtroendepost. För dig och mig, som är vanliga svenskar så finns det en sak vi kan göra och det är att rösta på valdagen. Så tar ditt j*vla ansvar som svensk och rösta bort Morgan Johansson och socialdemokraterna. Jag pallar inte vänta 40 år till på att svensken ska vakna för att inse att Socialdemokraterna är en fara för Sverige. Morgan och sosseriet måste bort.
 

Senaste