fredag, 29 september, 2023
fredag, september 29, 2023

Prenumerera på Insikt24

Insikt24 existerar helt och hållet tack vare stödet från våra läsare som vill att vi ska kunna fortsätta vårt arbete. Bli själv prenumerant och hjälp oss att bygga en ny generation media som på riktigt granskar och ställer ansvariga politiker och makthavare till svars.

99 kr /månaden
Var med och konkurrera ut gammelmedia!
  • Insikt24
  • Konkurrera ut gammelmedia
  • Exklusiva artiklar
  • Exklusiva poddprogram (snart)
  • Exklusiva videoproduktioner (längre fram)
  • Ingen reklam
  • Inbjudan till träffar

Vill du istället betala via Swish? Köp en halvårsprenumeration genom att swisha 350 kronor till 123 524 6871 och ange namn och epost i meddelandet. Du kan också köpa en helårsprenumeration för 650 kronor. Priserna inkluderar 6% moms och köp sker utan ångerrätt då full tillgång ges till allt material bakom vår betalvägg så snart en prenumeration har aktiverats.

Ledarsidan är konservativ och fosterlandsvänlig, men vi välkomnar alla röster som verkar för en fredlig och nyanserad debatt. Med avslöjande nyheter och orädda analyser, samt en levande idé- och kulturdebatt, är vår målsättning att i grunden förändra det svenska debattklimatet. Vi är alltid tacksamma för nytt material. Vill du själv bli publicerad på Insikt24? Hör av dig till redaktionen! Insikt24 drivs av Svensk nätmedia AB, organisationsnummer 559247-5718.

Prenumerationsvillkor
Prenumerationen är aktiv under så lång tid som har förskottsbetalats. Vid kortbetalning förnyas prenumerationen därpå automatiskt i samband med att ett nytt belopp dras från kortet som motsvarar kostnaden för prenumerationens löptid. Om pengar inte kan dras från kortet avslutas prenumerationen automatiskt. Varje betalning/förnyelse följs av 14 dagars full och kostnadsfri ångerrätt. Prenumerationen aktiveras så snart betalning är genomförd. Inloggningsuppgifter skickas automatiskt ut per epost efter genomfört köp.

Du kan säga upp prenumerationen manuellt genom att kontakta oss via e-post. Inga nya debiteringar sker från och med 48 timmar efter meddelad uppsägning. Prenumerationen avslutas så snart betald prenumerationstid har löpt ut.