fredag, 19 april, 2024
fredag, april 19, 2024

Invandrare startade inte upplopp när Paludan var i Norrköping

När Rasmus Paludan kom till Norrköping hade stadens religiösa extremister och andra kriminella lärt sig en läxa från förra gången, de gick inte dit och startade kravaller. Det gjorde att Paludan beslutade sig för att inte bränna en koran utan istället sjunga en sång och tala om fler problem än han vanligen hinner med.

Av någon anledning valde Norrköpings religiösa extremister och kriminella så gott som mangrant valt att stanna hemma. Endast en handfull mentalt instabila personer som kom sent till mötet störde mötet mot slutet. Paludan beslutade därför tidigt att inte bränna någon koran utan istället tala om de saker som han vanligen inte hinner med och sjunga ”Fattig bonddräng”. Man kan konstatera att Paludan är en större talare än sångare.

Paludan kommenterade att mötet inte kunde hållas i Navestad som planerat på grund av att polisen flyttade det: -Det polisen säger egentligen är: vi har inte makten i Sverige

Det tog hela en timme och 42 minuter innan en afrikansk muslim nämnde Paludans mamma och då endast med påståendet att hon inte finns, detta efter att Paludan konstaterat att Allah inte finns. En kvinnlig islamist uttalade dödshot och kallade Paludan ”kuksugare”. Ytterligare några personer kommenterade högljutt på arabiska.

Paludan avslutade med att säga att så länge han inte får tala ostört så kommer han att komma tillbaka: -Jag kommer tillbaka tills det blir som jag vill ha det, enligt grundlagen.

Under eftermiddagen kommer Paludan att hålla ytterligare ett möte, i Linköping. Det blir inte heller där på den önskade platsen, Skäggetorp, utan på Lilla torget.


Senaste