test
lördag, 15 juni, 2024
lördag, juni 15, 2024

Girigbuken i Sölvesborg säljer sig igen

Efter att ha bytt sida från samarbete med SD till vänsterblocket, i syfte att för egen vinning komma över nära fem miljoner i skattepengar, säljer nu Kith Mårtenson ut migrationspolitiken. Den impopulära företrädaren för Moderaterna säger till Radio P4 Blekinge att på måndag kommer man att rösta emot de förslag man tidigare själva tagit fram tillsammans med SD.

Den omåttligt impopulära moderata gruppledaren Kith Magnussons beslut att mot en kommunalrådspost överge samarbetet med Sverigedemokraterna har redan orsakat ilska, för att inte säga raseri, hos Moderaternas väljare. Man har bland annat ordnat en demonstration mot det man uppfattar som ett rent förräderi. En del av dem har gått handgripligt tillväga. Moderaterna i Sölvesborg förefaller drivas som ett familjeföretag så Magnussons dotter, Diana Sjöström, som också sitter i kommunfullmäktige fick ägg kastade mot sin sjönära villa. Hennes utemöbler kastades också i sjön.

Samarbetet med Socialdemokraterna innebär utöver att Kith Mårtensson får en kommunalrådslön som beräknas kosta skattebetalarna 4,8 miljoner under mandatperioden att en rad punkter i den tidigare politiken nu överges. Bland det mest kontroversiella är att man inte kommer att sätta sig upp mot Migrationsverkets anvisningar av oönskade migranter genom att inhysa dem utanför kommunen, i längden kommer det att kosta skattebetalarna långt över 4,8 miljoner.

Några skattesänkningar är inte längre aktuella och prideflaggan kommer återigen att vaja över Sölvesborgs kommunhus. Möjligen får man behålla tiggeriförbudet, men ingenting är bestämt.

SE OCKSÅ: Girigbuken Kith Mårtensson i Sölvesborg visar tydligt hur politikereliten föraktar folket

Kallades ”antidemokratisk” i krönika – M-topp anmäler Janouch för förtal

Senaste