Free Porn
xbporn
tisdag, 16 juli, 2024
tisdag, juli 16, 2024

Girigbuken Kith Mårtensson i Sölvesborg visar tydligt hur politikereliten föraktar folket

Det är inget brott att kalla en politiker batikhäxa eller girigbuk. Trots detta har moderaten Kith Mårtensson, känd för sitt svekfulla beteende i Sölvesborgpolitiken, sagt att hon skall anmäla författaren och debattören Katerina Janouch, för att hon sagt just det. I denna debattartikel ger Janouch svar på tal och menar att Mårtensson är en girigbuk, skall avgå och bör skämmas.

Är det verkligen olagligt att kalla en politiker för batikhäxa och girigbuk? Döm om min förvåning när jag plötsligt ser mitt namn tas i Sölvesborgspolitikerns mun. Det är nysossen, den svekfulla Kith Mårtensson som öppet säger hur hon i timmar sitter i samtal med polisen för att ”diskutera nya polisanmälningar”. Bland annat ska jag anmälas som i egenskap av journalist kritiserat hennes giriga svek och politiska falskspel. I BLT, Mårtenssons vänstermarinerade husorgan, pekas jag ut som ”rikskänd extremistdebattör”.

Mårtensson själv påstår att hon är kristen men har inga problem att bryta mot Guds tio budord, som att ljuga, och i bästa kommuniststil försöka tysta det fria ordet med polisiära metoder. Sådan smutskastning har hon inga problem med. Mårtensson verkar dock lika obildad som många av hennes politikerkollegor som mest bara sitter och jäser på sina breda giriga arslen, lyfter feta löner och lever gott på medborgarna vars skattepengar de missbrukar grovt – när hon är så illa informerad att hon inte ens verkar förstå hur Trycksfrihetsförordningen fungerar: Att det är ansvarig utgivare hon måste anmäla – om hon nu ska ägna sig åt dylikt trams – och inte mig som krönikör. 

Den senaste tiden har Sölvesborgspolitikern Kith Mårtensson flitigt gråtit ut i mainstreammedier om ”hat och hot” hon fått sedan hon begick ett grovt politiskt svek mot väljarna. Det är ju så i Sverige, att så fort en politiker får minsta mothugg så börjar det ylas om ”hat och hot”. Själva har de inga problem att kasta smuts på sina politiska motståndare och hitta på ena invektivet värre än det andra, rena lögner om ”högerextrema” och annat trams. Men akta dig om de själva får minsta kritik! Då går gråtmaskinen i gång. Politikerna förvandlas till sköra snöflingor som det är förfärligt synd om. Ryggradslöst och fegt vägrar de många gånger debatt. Men sälja ut sitt eget folk, det är de duktiga på.

Men är det verkligen olagligt att kalla en politiker för batikhäxa? Är det förbjudet att säga att en girigbuk är en girigbuk? Är det kriminellt för en opinionsbildare och journalist att i raka, hårda ordalag och med satirens hjälp kritisera politiker som ljuger sina väljare rätt i ansiktet, som sviker grovt och som berikar sig på det sätt som Mårtensson gjort? Nej, skandalen här är inte det jag eller andra tidningar skriver. Skandalen är att Mårtensson sitter kvar som politiker i Sölvesborg. Herregud vad jag fått nog av dessa vänsterblivna dårar utan kontakt med verkligheten, som tror att folket är deras tjänare! Mårtensson verkar inte begripa att människor röstat på henne för att de ger henne sitt förtroende. Hon tror att hon är chef och drottning och att hon är fri att göra som hon vill så fort valresultatet är klart. Finns det något svekfullare än en politiker som avger löften men som sedan sviker? Jag tror baske mig inte det. Därmed vill jag att ordet girigbuk börjar användas mer frekvent. För det är ett utmärkt gammeldags ord som beskriver giriga lögnare. Förr var det ölstinna brukspatroner. Nu är det korrupta batikhäxor i kommuner och myndigheter. Medan fattigpensionärerna svälter roffar dessa individer åt sig av skattepengar och slösar resten på rena vansinnesprojekt. Allt åt alla, utom åt svenska folket som betalar kalaset!

Tyvärr har Sverige blivit ett gravt dysfunktionellt land med politiker som i likhet med Kith Mårtensson helt tappat kontakt med marken och som svävar iväg i sin egen självförhärligande bubbla. Mårtensson menar att det är ett hot mot demokratin att folk blir förbannade när hon sviker det hon lovar. Mårtensson menar att folk bara ska hålla tyst. När människor använder sig av sin lagstadgade rätt att demonstrera blir Mårtensson upprörd. Hon ömkar sig i socialistmedier, tycker synd om sig. Public service skyndar till undsättning, de tar Mårtensson parti, precis som de har gjort sig till en lobbyorganisation för fortsatt massinvandring, till försvar för kriminella utlänningar och för en överdriven klimathysteri. Inte ett ljud för att göra skäl för sitt uppdrag som opartiska, inte en gnutta analys om hur Mårtensson pissat på, sina väljare, inte ett ljud om den mastiga löneökning hon lockats av för att förråda sin stad.

Så vad är det som egentligen har hänt i Sölvesborg, en ytterst välskött kommun där SD:s Louise Erixon och Samstyret chefat fram tills nu? I valet i september ökade Sverigedemokraterna med nästan tio procent och fick nära 39 procent i kommunalvalet. Socialdemokraterna, Moderaterna och Centerpartiet gick det sämre för, de backade allihop. Men trots det ställde Moderaterna som villkor för fortsatt samarbete efter valet att få behålla sina platser i nämnder och styrelser. Något som SD, med tanke på valresultatet, motsatte sig. Efter att valresultatet stod klart började underligheterna, skriver Samnytt:

Resultatet fastställdes först den 26 september av Valmyndigheten och efter det höll SD Sölvesborg sitt konstituerande möte, i enlighet med partiets stadgar. Första avstämningsmötet hölls den 6 oktober i Moderaternas lokal.

– Direkt på första mötet upplevdes Moderaterna som väldigt offensiva och irriterade – tvärtemot den goda anda som Samstyret alltid haft, säger Erixon och fortsätter:

– När vi kom in till mötet ställdes direkt ett ultimatum: de ville ha kvar samma platser som de hade haft föregående mandatperiod.

Men i media har det från Moderaternas sida låtit annorlunda. De har påstått att förhandlingarna strandade för att det varit ”svårt att samarbeta med SD” samt att ”tonen inte har varit respektfull”. Men mejlkorrespondens som Samnytt har tagit del av motbevisar den lokale moderatledarens påstående.

Socialdemokraternas nya gruppledare Birgit Birgersson såg sin chans att ta makten och lockade snabbt M-ledaren Mårtensson med ett välavlönat jobb, betalat av skattebetalarna. Girigbuken Mårtensson struntade i Sölvesborgs bästa, så sugen var hon på en rejäl löneökning. Hade Mårtensson fortsatt samarbeta med SD i Samstyret hade hon sannolikt fått nöja sig med sin deltidsarvoderade tjänst på 45 procent som ordförande för Barn- och utbildningsnämnden. Ett betydligt lägre arvode än hon nu får. För skattebetalarna innebär det att de kommer få betala 1 193 000 kronor extra per år för Mårtenssons lön, enligt en beräkning som revisionsfirman Price Waterhouse Cooper har gjort. Totalt omkring 4,8 miljoner kronor för fyra år.

Louise Erixon beskriver i Samnytt Moderaternas agerande att gå över till Socialdemokraterna som ett gigantiskt svek mot väljarna i Sölvesborg

– Väljarna ville ha Samstyret med SD som ledande part i valet, där Moderaterna skulle vara en viktig kugge. Men nu gjorde de en helomvändning som inte låg i enlighet med de väljarna hade sett i valrörelsen, berättar Erixon.

– Det verkar extremt osannolikt att de lyckas arrangera en så välarrangerad presskonferens och dessutom en samsyn om postfördelning och politik på bara två dagar. Detta visar att det alldeles uppenbart aldrig fanns någon avsikt från Moderaterna att bilda ett Samstyre 2.0 utan man låtsades förhandla för att sedan ha någon annan att skylla på när man svek väljarna.

Vet ni vad som är ett hot mot demokratin? Att etablissemanget i Sverige misstänkliggör systemkritiska röster och avfärdar människornas kritik mot de politiker som missbrukar makten de fått i demokratiska val. Människor har röstat på politikerna för att de litat på att den politik som utlovats ska verkställas efter valet. de har inte röstat på lögnare och girigbukar som ska slösa bort deras pengar. Självklart slänger folk ur sig svordomar när de fått nog av hur politiker ljuger och själ och berikar sig på medborgarnas bekostnad. Självklart går de ut och demonstrerar. I andra länder får ljugande och korrupta politiker avgå. De går för långt mindre än för skandalen som vi just nu ser utspela sig i Sölvesborg. Jag lovar och jag svär att jag aldrig kommer hålla tyst när dessa lögnare och falskspelare sviker folks förtroende.

En politiker som säger sig vara kristen borde ha bättre omdöme än att ge sina väljare en äkta Judaskyss. Avgå, Kith Mårtensson! Du är verkligen en pinsam girigbuk och borde skämmas.

Senaste