Free Porn
xbporn
tisdag, 16 juli, 2024
tisdag, juli 16, 2024

Bortskämda kulturkändisar äger inte längre berättelsen om Sverige

Kulturvänstern får sina fiskar varma i denna krönika som Insikt24 bjuder på. För att vi skall kunna erbjuda den här typen av texter är det viktigt att du prenumererar.

Kära kulturmänniskor och kändisar, ni poserar bestört i de stora mediekanalerna med er så kallade sorg, vrede och bestörtning över att Sverigedemokraterna blivit landets näst största parti. Ni ”känner inte igen er”. Ni Södermalms och Östermalms rödvins- och champagnestinna ”vänster” försökte först förmå ”folket” att rösta på Magdalena Andersson som i åtta års tid fullkomligt krossat Sverige, och nu efter valet med facit i hand spottar ni samma folk i ansiktet och kallar dem för ”hot mot demokratin”.

Men Sverigedemokraternas seger är bara ett kvitto på att ni i den välbärgade kändiseliten, ”klägget” som Håkan Juholt en gång fyndigt döpte er till, helt förlorat kontakten med verkligheten. Ni verkar inte begripa att de människor som lever i verkligheten fjärran från era miljonkonton och skyddade lyxtillvaro, fått nog av att förföljas, utnyttjas och förnedras i sitt eget land.

Jonas Gardell brukar handla på samma svindyra ICA som jag själv och han bor verkligen i ett elfenbenstorn på Söders höjd (en historisk avrättningsplats) där han författar sina förnumstiga gubbsagor om vilka som hotar Sverige. Jonas skriver inte ett ljud om Partiet Nyans som vill förbjuda homosexualitet, istället fokuserar han på samma gamla trötta lögner om SD som alltid. Jag kan lova att det är ont om Somaliatowns i Jonas grannskap och han är för bekväm för att ta sig ut i verkligheten och prata med dem som valt att rösta på SD. Hade han lyssnat kanske han hade hört att många bögar oroar sig för att islamiseringen ökar, vilket innebär att deras tillvaro faktiskt kan hotas? Det är inte SD som kastar bögar från hustak, om vi säger så.

Och Alex Schulman med sin lön på 20 miljoner och sin fru Amanda som på Instagram inför valet poserade med Magdalena Andersson och uppmanade sina följare att rösta på Socialdemokraterna, en uppmaning som många naiva kändisväninnor givetvis hyllade och lydde. Schulmans barn går i samma skola som prinsessan Estelle och de har råd att betala elräkningen i sin flotta 28-miljoners Östermalmsvåning där de kan också installera larm och rejäla lås. Hur har sådana mångmiljonärer ens mage att vilja ha mer av den socialism som slitit vårt samhälle i stycken och skapat shariaghetton och gett oss överfallsvåldtäkter, gängskjutningar, polismord och åldringsrån? Varken Amanda, Alex eller Amandas syster Hannah stod upp för den våldtagna och svårt misshandlade 10-åriga flickan i Skellefteå som på grund av en afrikansk migrant förlorade hela sommarlovet, kanske hela sitt liv. Ja, den våldtäkten är ett direkt resultat av Socialdemokraternas politik. Den som Schulmans anhang vill fortsätta pådyvla Sverige.

Och Jens Liljestrand, Expressens medarbetare som skrivit en bok om Vilhelm Moberg, verkar inte heller begripa nånting av sin samtid (förutom att mobbning är en bra metod att tysta åsiktsmotståndare). Moberg ansåg att Sverige var svenskarnas land. Det gör uppenbart inte Liljestrand. Jag tror Moberg var Sverigevän och han skulle varit Sverigedemokrat, inte någon efterbliven Miljöpartist som sett till att förstöra en välmående framgångsrik nation. Sverige kommer få den sämsta tillväxten i hela EU både i år och nästa år, enligt EU:s egen prognos.

Och författaren Camilla Läckberg (fd bekant till mig), själv lever hon som Sverigevän såklart men poserar i medierna och låtsas som om hon vet vad demokrati och solidaritet är och säger att hon sagt upp bekantskapen med de av sina vänner som röstat på SD. Inte är det Läckberg som tröstar överfallsvåldtagna kvinnor och flickor, den mördade Tommie Lindhs föräldrar, eller killen som tvingades sluta i sitt fotbollslag efter att han blev enda svenska killen kvar och misshandlades i omklädningsrummet av sina arabiska och afrikanska lagkamrater, som gav honom skulden för att de förlorat matchen! Läckberg kan väl upplåta sin tomt till ett shariacenter så att det blir lite mindre segregerat i det överklassreservat där hon bor?

Alla de här clownerna. Jag är så trött på er. Ni verkar döva och blinda för vad Sverige förvandlats till. Ändå leker ni ”goda” och hoppas på mer av samma och fortsätter demonisera vanligt folk som är trötta på hur ni förstört landet. Det värsta är att ni samtidigt blundar stenhårt för islamiseringen, den ytterkantsideologi som snart inte nöjer sig att sitta kvar i orten utan kommer att knacka även på er dörr. Deras klanöverhuvuden hatar bögar, mångfald och feminism och gör ingen hemlighet av att de vill ta över. Systrarna Hannah Widell och Amanda Schulman samt Läckberg kommer givetvis ha råd med en burka från Prada och Jens Liljestrand kan ta sig flera fruar, precis som huvudpersonen i Michel Houllebecqs roman ”Underkastelse”. Jonas Gardell däremot. Hans framtid är jag mer bekymrad över.

Senaste