Free Porn
xbporn
torsdag, 25 juli, 2024
torsdag, juli 25, 2024

VIDEO: Nya invandrarupplopp i Rosengård – bilbränder och stenkastning mot polisen

Under söndagskvällen råder det återigen invandrarupplopp i problemområdet Rosengård i Malmö. Flera bilar och miljöhus har satts i brand, och omfattande stenkastning mot polisen och polisfordon har ägt rum. Antalet våldsverkare som samlats för att skapa kravaller ska röra sig om uppemot 100 personer. Invandrarupploppen sker samma dag som irakiern Salwan Momika genomförde en koranbränning i Malmö.

Nya invandrarupplopp har åter brutit ut i Malmös främsta problemområde Rosengård. Denna gång har flera bilar satts i brand och polisen och polisfordon har blivit attackerade av invandrare som kastat sten. Även miljöhus och ett parkeringsgarage har satts i brand, vilket medförde att fyra fastigheter saknade vatten efter att en vattenledning skadades. Antalet våldsverkare som har funnits på plats för att skapa kravaller har rört sig om uppemot 100 personer, där flera har synts maskerade. Polisen har fått sätta in extra resurser för att försöka stävja de pågående kravallerna.

På söndagen genomförde irakiern Salwan Momika ännu en koranbränning. Denna gång ägde koranbränningen dock rum utanför Stockholmsområdet för första gången och närmare bestämt i Malmö. Under koranbränningen var det oroligheter, där flera attackerade polis och försökte attackera Momika och flera personer blev gripna med anledning av detta. Bara timmar efter koranbränningen genomförts började också upplopp att bryta ut i Rosengård. Kravaller i Rosengård är något som sker titt som tätt. Korankravallerna förra året är ett sådant exempel, vilket Insikt24 tidigare redogjort för. Rättegångar mot de invandrare som skapade upplopp då pågår fortfarande.

Senaste