Free Porn
xbporn
torsdag, 25 juli, 2024
torsdag, juli 25, 2024

Video: Här skjuts Isabel kallblodigt ihjäl för sin bil

Den 57-åriga kvinnan lämnar efter sig barn och barnbarn efter att kallblodigt ha skjutits ihjäl och dumpats mitt i gatan – gärningsmännen ville ha hennes bil för att köra till krogen. Isabel är bara ett av flera tusen årliga mordoffer i "Regnbågsnationen" och mordepidemin har nu gått så långt att landets polisminister menar att man befinner sig i något som liknar krigstillstånd.

Isabel van Coller bodde, 57, i East Rand – ett övervägande svart område i Johannesburg, Sydafrikas största stad. Hon var utbildad revisor och jobbade inom räddningstjänsten – ironiskt nog med att rädda liv längs Sydafrikas vägar. I fredags morse attackerades hon när han satt i sin bil på väg till jobbet, rapporterar WeCanStopTheGenocide, en judeokristen stiftelse som verkar i västerländska och kristna minoriteters intressen världen över.

När hon stannade vid en vägkorsning slog fyra beväpnade män till och sköt henne kallblodigt till döds. Därefter slängde de ut hennes livlösa kropp ur bilen, som de stal och körde iväg med.

Några timmar efter mordet satte polisen i Johannesburg samman en arbetsgrupp för att identifiera de fyra gärningsmännen och strax därefter hittade man också bilen. Strax fick man information om att gärningsmännen kunde sitta på en lokal pub, varpå man slog till och  arresterade totalt 17 misstänkta. Några hann dock fly bakvägen. Samtliga 17  förhördes och sex av dem har redan kunnat knytas till olika brott som fanns lagrade genom övervakningskameror.

2 700 mord genomfördes i Sydafrika förra året och minst 100 våldtäkter om dagen, rapporterar BBC. Korrigerat för befolkningsstorlek är det fem gånger högre än det globala snittet. Förra året sa Sydafrikas polisminister Bheki Cele att landets mordepidemi har gjort att situationen påminner om en krigszon, rapporterade BBC.

Senaste