test
torsdag, 20 juni, 2024
torsdag, juni 20, 2024

Två kvinnliga poliser förnedrade av invandrare – ”min snygging och prinsessa”

En video har nu spridits flitigt på sociala medier där två svenska poliskvinnor blir förnedrade av två invandrare. De två poliskvinnorna blev filmade av den ena invandraren medan den andra sade att ”det här är min snygging” och ”det här är min prinsessa” till poliskvinnorna. Även Sverigedemokraterna har spridit videon på sin Instagram och skrev ”när man stolt visar hur lite respekt man har för svensk polis”.

I en video som spridits flitigt på sociala medier kan man se hur två svenska poliskvinnor blir förnedrade av två invandrarmän i Kalmar. Invandrarmännen började att filma poliskvinnorna och då inleder invandraren som filmar med att säga ”le för Tiktok då” till en av poliskvinnorna samtidigt som han närmar sig med mobilen. Sedan hör man när invandrarmännen skrattar hånflinande mot poliskvinnorna samtidigt som invandraren som syns på bild står och gestikulerar och säger ”tjo”. Invandraren som står och filmar frågar den andra invandrarmannen vad poliskvinnorna gjorde med honom varpå invandrarmannen som syns på bild och vid upprepande tillfällen säger ”mina snyggingar” och kallar den ena poliskvinnan för ”min snygging” och andra för ”min prinsessa”.

Se videon där invandrarmännen förnedrar de svenska poliskvinnorna.

Reaktionerna på videon har varit många och bland annat har Sverigedemokraterna spridit videon på deras Instagram och skrivit i inlägget till videon, ”när man stolt visar hur lite respekt man har för svensk polis”. Även en av de som spridit videon på Twitter har visat förakt för invandrarmännens beteende och skrev bland annat ”den här äckliga attityden existerar enbart i Sverige, i Spanien skulle han inte vågat”. Många i kommentarsfältet tycker att det borde vara straffbart att bete sig så mot poliser och vissa tycker att polisen borde ingripa hårdare och en del andra tycker att utvisning vore lämpligt för invandrarmännen med tanke på deras beteende mot polisen.

I nuläget har ursprungsvideon på Tiktok fått närmare 800 000 visningar och på Sverigedemokraternas Instagram har videon över 100 000 visningar.

Senaste