Free Porn
xbporn
tisdag, 16 juli, 2024
tisdag, juli 16, 2024

TV4 mörkar sanningen om Tobias Hübinette – se video

Trots ett digert brottsregister av vänsterextrem karaktär blir Tobias Hübinette till en vanlig lärare och ett offer när TV4-nyheterna rapporterar om hans aktivism och inställande av föreläsningarna efter att Insikt24:s reporter Christian Peterson anmält sig till kursen.

Efter att insikt24:s reporter Christian Peterson anmälde sig till den mångfaldigt dömda AFA-veteranen och Expo-grundaren Tobias Hübinettes kurs i ras- och vithetsfrågor vid Karlstads universitet har det tagit hus i helvete. På sin blogg skriver Hübinette att han tidigare har haft elever som sympatiserar med SD och nationalism men aldrig “av Petersons kaliber”. Vidare påstår Hübinette att Peterson “har för vana att i hemlighet spela in och senare hänga ut både lärare och kurskamrater.”. Några exempel på detta har han dock inte presenterat och Peterson har därför valt att polisanmäla sin handledare för förtal redan innan första lektionen. Tobias Hübinette har å sin sida sjukskrivit sig varför kommande lektioner är inställda på obestämd tid.

Med anledning av turbulensen kring Hübinettes ras- och vithetskurs blev Christian Peterson under torsdagseftermiddagen intervjuad av TV4. Den vänsterliberala TV-kanalen, i vilken staten är huvudägare, sände sedan ett friserat inslag där man klippte bort all information om Hübinettes extrema förflutna för att istället framställa honom som ”offer” för några okontretiserade ”trakasserier”. Insikt24 spelade dock in intervjun, där TV4:s Lennart Hultman-Boye ställde frågor utifrån vinkeln att Petersons blotta deltagande som elev har skapat en “besvärlig situation”.

– Universitetet tycker att det här är en väldigt besvärlig situation. Vad är din egen kommentar till det här som man menar att du har orsakat?

– Jag har ingen historik av trakasserier, däremot har Tobias Hübinette en lång historia av både våldsbrott och andra former av trakasserier och han har suttit i fängelse för brott som förtal, skadegörelse, olaga hot, sabotage, uppvigling, allmänfarlig vårdslöshet och liknande.

Hübinette ”trakasserad” av Petersons närvaro
På frågeställningen hur han ser på att läraren “känner sig trakasserad” svarade Peterson:

– När man anklagar en annan person för att trakassera när man själv har en lång historik av att göra det – det är inte seriöst.

–  Jag vill belysa politiseringen av skolväsendet och då ingår det även att i en traditionell universitetsvärld så finns det inget krav eller förutsättning att man måste hålla med om kursens innehåll. Jag har inte ens gått kursen så jag vet inte överhuvudtaget om jag gör det eller inte.

TV4:s nästa vinkel var att en universitetsutbildning kostar pengar.

– En universitetsutbildning kostar ganska mycket pengar. Varför är det rimligt att du ska så att säga ta del av den finansieringen med helt andra syften än en normal student?

– För att jag är en elev som vill gå kursen, svarade Peterson och fick därefter en följdfråga om sina motiv med att gå kursen:

– Och när folk beskriver det som ett troll som vill förstöra?

– Jag har ingen historik av något sådant. Däremot så har Tobias Hübinette en historik av vad han är dömd för: Skadegörelse, sabotage, uppvigling, förtal ofredande, olaga hot, allmänfarlig vårdslöshet och har dessutom suttit i fängelse för de våldsbrotten. Att man då sprider rövarhistorier om mig det det tycker jag är absurt och speciellt när man har den brottshistoriken som Tobias Hübinette har.

– Det här är spel för gallerierna och jag tycker att om man ska ifrågasätta något så är det definitivt att han sjukskriver sig bara för att han får en kritisk elev där. Det är ju snarare en fråga om bidragsfusk.

Någon vidare diskussion blev det inte och Lennart Hultman-Boye förklarade att det inte heller är TV4:s syfte:

– Intervjun syftar inte till att få hela bakgrunden till att få hela bakgrunden eller hela din så att säga avsiktsförklaring med i liksom utförligare kring.

Lärare i rasfrågor själv rasist
Utöver en lång brottsbana med vänsterextrema förtecken är Tobias Hübinette känd för olika citat av rasistisk och vänsterextrem karaktär, bland annat:

Att känna eller t.o.m. tycka att den vita rasen är underlägsen på alla upptänkliga plan är naturligt med tanke på dess historia och nuvarande handlingar. Låt den vita rasens västerland gå under i blod och lidande. Leve det mångkulturella, rasblandade och klasslösa ekologiska samhället! Leve anarkin!

–– Källa: Creol, nr. 1/1996.

Jag började helt enkelt attackera och mer eller mindre misshandla personer som betedde sig rasistiskt i min närhet. Det kunde röra sig om allt från fullfjädrade skinheads, till barn i skolåldern eller äldre herrar och damer.

–– Källa: Svartvitt, nr. 1/1996.

Kriminell bakgrund
Tobias Hübinette har ett digert register av vänsterextrem verksamhet – ofta av illegal karaktär. Han drog igång AFA:s terror- och uthängningsverksamhet under 1990-talet – och grundade Expo som en del av denna verksamhet. Han är mångfaldigt dömd för politiska brott. Men i etablissemangsmedier beskrivs han som en seriös akademier – trots att han själv säger sig använda universiteten som en plattform för sin politiska aktivism. Insikt24 har granskat Tobias Hübinettes historia: domarna, hoten, uthängningarna och våldet.

Senaste