söndag, 19 maj, 2024
söndag, maj 19, 2024

Merkel välkomnar 3 000 från mordbrännande migrantlägret Moria

CDU, under Angela Merkel, har utvecklats till ett parti som upprepade gånger bryter mot tysk lag. I veckan meddelade kanslern det senaste lagbrottet när hon välkomnade mordbrännare från Moria till landet.

Enligt tidningen Bild kommer dessa migranter huvudsakligen från Afghanistan, Syrien och Irak. Den senaste tidens våld, mordbrand och utpressning, tillsammans med en bred grön mediekampanj som stöds av den radikala vänstern, har bidragit till den nya tillströmningen.

Men avsnitt 306b i den tyska strafflagen handlar om ”Särskilt allvarlig mordbrand”:

(1) Den som orsakar allvarlig skada på hälsan hos en annan person eller skada på hälsan hos ett stort antal människor genom mordbrand i enlighet med avsnitt 306 eller avsnitt 306a skall straffas med fängelse i inte mindre än två år.

(2) Ett fängelsestraff på minst fem år skall utdömas om gärningsmannen uppfyller kriterierna i § 306a

  • sätter en annan person i livsfara genom handlingen,
  • handlar i avsikt att underlätta eller dölja ett annat brott, eller
  • förhindrar eller försvårar släckningen av branden.

Detta är precis vad som hade hänt i Moria under flera dagar. Våldsamma migranter låg bakom de många mordbrandattackerna med aktiv hjälp av tyska antifascistiska icke-statliga organisationer enligt ögonvittnesrapporter.

De första brandmännen som anlände hjälptes inte av migranterna att släcka branden, utan möttes av stenkastning och stockar och attackerades. En annan indikation på att hela lägret var informerad om mordbranden i förväg, är beteendet hos lägerinvånarna själva. Ingen stoppade mordbrännarna, ingen försökte släcka de första bränderna med enkla medel.

I stället ser man på Tv-bilder hur migranter lämnar området på ett ordnat sätt och ofta med packade resväskor.

Tysklands befolkningsstruktur omformas därmed i grunden av en kriminell federal regering. Enligt statista.com gjordes över 1,8 miljoner asylansökningar till Tyskland mellan 2015 och augusti 2020.

Men dessa officiella siffror återspeglar bara en del av invandringens storlek under de senaste åren. Familjeåterförening efter det att visum har utfärdats, familjeåterförening av ömmande skäl, kvotflyktingsprogram för EU och FN och uppföljningsansökningar registreras helt enkelt inte längre i asylstatistiken på order av Merkels administration.

Bara under 2018 var det federala inrikesministeriet tvunget att erkänna att 65 900 invandrare inte visades i den officiella asylstatistiken till följd av denna manipulation. Dessutom finns det omkring 323 000 asylsökande som hade beviljats ”visum för familjeåterförening” av det tyska utrikesdepartementet.

För till exempel år 2017 registrerades inte kvotflyktingsprogram från EU och FN som invandring. Men genom aktiv hjälp av den federala regeringen, fick cirka 445 609 utlänningar tillstånd att komma till landet. Den faktiska asylinvandringen kommer således sannolikt att ha varit över 2 250 000 bara sedan 2015. Och dessa siffror är långt ifrån fullständiga, eftersom de fullständiga uppgifterna för de andra åren inte har publicerats av den federala regeringen.

Totalt sett har den okontrollerade massinvandringen varit omkring 2,5 miljoner sedan gränsen öppnades 2015. Fattigdomsinvandringen från Östeuropa, genom EU:s fria rörlighet, särskilt genom sinter och romer från Rumänien och Bulgarien ingår inte i dessa siffror.

Och majoriteten av migranterna är män, muslimer, lågutbildade och har en extremt hög brottsbenägenhet. Siffrorna från tyska Bundeskriminalamt, BKA, ”Brott i samband med invandring” visar på 1,3 miljoner brott begångna av migranter mellan 2015 och 2019 samt 2 645 islamistiska terroriståtal som det federala åklagarämbetet räknade under samma period.

Europa och Tyskland är på väg att ta emot en ny massiv tillströmning eftersom befolkningsexplosionen i Afrika och krutdurken i Mellanöstern indikerar att migrantkrisen aldrig kommer att avta.

Chefen för Bundesnachrichtendienst (BND), den tyska underrättelsetjänsten, Bruno Kahl, ser heller inte ett slut på det stora antalet invandrare, till skillnad från politikerkåren i Berlin – tvärtom så förutspådde BND chefen i ett tal på Hans Seidel Stiftung att trycket att migrera växer för långt över en miljard människor, och de har alla en rationell anledning att komma till Europa. Hans tal har sedan dess tagits ner från webbsidan.

Österrikes förbundskansler Sebastian Kurz (ÖVP) har samtidigt tillbakavisat Merkels kritik mot hans vägran att ta emot migranter från Moria. Vi kommer inte att följa den tyska vägen här, sade han till den österrikiska nyhetsbyrån APA på tisdagen. ”Jag utgår också från att väldigt många europeiska länder inte kommer att följa denna väg – att ta in ett stort antal flyktingar från Grekland.” Kurz hade tidigare noterat: ”Om vi ger efter för detta tryck nu, då riskerar vi att göra samma misstag som 2015.”

Knappt en vecka efter mordbranden på det grekiska mottagningscentret Moria har en ny brand brutit ut på ön Samos. Grekiska politiker varnade för en ”Moria-taktik”, där migranter bränner sina mottagningscentra på öarna Samos, Chios, Leros och Kos för att få komma till Central- och Nordeuropa. Fem migranter har gripits på Lesbos och åtalats för att ha anlagt branden som förstörde Morialägret.

Senaste