Free Porn
xbporn
torsdag, 25 juli, 2024
torsdag, juli 25, 2024

Massiv ökning av sexual- och stöldbrott i Paris tunnelbana

Nio tusen stöldbrott och över tusen sexuella övergrepp väntas i Paris tunnelbana i år och fler än häften av stadens kvinnor är nu rädda för att använda lokaltrafiken. En mycket, mycket stor majoritet av förövarna är av nordafrikanskt ursprung, berättar en polis.

I en färsk rapport från Île-de-France Mobilités, som har ansvar för kollektivtrafiken i Paris-regionen, slår man nu larm om att stölderna i Paris tunnelbana så här långt i år har ökat med hela 59 procent jämför med 2018, rapporterar Breitbart. De första tio månaderna 2018 begicks 4 721 stöldbrott i tunnelbanan och för samma period 2019 är man nu uppe i 7 485. Extrapolerat för helåret 2019 blir det hela nio tusen stöldbrott i Paris tunnelbana i år.

Valérie Pécresse, chef för Île-de-France Mobilités, lägger tungt ansvar på den franska regeringen eftersom antalet poliser ska ha minskat. Och nu kräver han att regeringen rustar upp polisen igen tills man har samma kapacitet som 2015.

Även antalet sexualbrott i tunnelbanan har ökat kraftigt och för 2018 rapporterades över tusen sådana brott till polisen – en ökning med 30 procent sedan året innan.

– Under de mer än tio år som jag har jobbat med detta så har de misstänkta som jag har gripit med en mycket, mycket stor majoritet varit av nordafrikanskt ursprung, säger en polis som jobbade i tunnelbanan till Le Figaro.

Mer än hälften av kvinnorna i en studie av Parisregionens planerings- och utvecklingsbyrå sa sig vara rädda för att använda lokaltrafik på grund av rädsla för sexuella övergrepp och stölder.

Senaste