Free Porn
xbporn
tisdag, 16 juli, 2024
tisdag, juli 16, 2024

Magnus Betnér blev utmattad av ”näthat från sverigevänner”

Komikern Magnus Betnér har, likt flera andra komiker, varit en av dem som hårdast hånat invandringskritiker och Sverigedemokraterna. Nu säger komikern att han har varit tvungen att ta en paus på två år för att han gick in i väggen av allt "hat" han fick motta från sverigevänner. I dag blockerar han dock kritikerna, säger han.

I Tv4:s Nyhetsmorgon berättade Magnus Betnér hur han gick in i väggen efter all ”skit” han fick motta på nätet. Komikern blev utmattad och behövde två år på sig att återhämta sig. I dagarna gör Magnus dock comeback med en ny show, och därför var han inbjuden till Nyhetsmorgon.

– Hela den här Sverigevän-sekten är ju ganska aggressiv så det är rätt lätt att tro att vanliga människor är på deras sida. Men det är ju inte de flesta, inser man sedan när man kommer ut bland folk, sade Betnér.

Betnér försökte tidigare svara på kommentarer och bemöta kritik, men i dag har han en annan strategi – han blockerar kritikerna.

– Jag svarar inte folk längre och så blockar jag dem. Man ser ju ganska snabbt när det är de här som har fått en formulering från någon av sina förebilder. Det finns ju de här Youtube-kanalerna och forumen som SD står bakom till väldigt stor del, Stå upp för Sverige-sidorna på Facebook och så där. Det är bättre att bara blocka dem, dels för min mentala hälsa och dels för att jag inte har tid.

År 2018 sade komikern bland annat att Sverigedemokraterna var ett ”parti av ynkryggar”. Han har även spelat in en omtalad video där han hävdar att Sverige ”aldrig har varit tryggare”.

Senaste