test
onsdag, 19 juni, 2024
onsdag, juni 19, 2024

Joakim Lamotte om Aschbergs trakasserier mot familjen: ”Har gått för långt”

Den populäre medborgarjournalisten Joakim Lamotte skriver att han har "tröttnat" på TV-programmet Trolljägarna och i synnerhet Robert Aschberg, som han menar har "gått för långt" då han kontaktade Lamottes frus arbetsplats för att få honom att medverka i Trolljägarna, trots att han har varit tydlig med att han inte vill ställa upp.

På sin Facebook-sida, som följs av nära 196 000 personer, skriver en upprörd Lamotte att Robert Achberg använder sig av ”oacceptabla metoder”:

”Men, vad gör Robert Aschberg när han inser att jag inte tänker ställa upp i hans program? Jo, han ringer till min frus arbetsplats!

Det är helt oacceptabelt. Han får gärna ge sig på mig hur mycket han vill, men att kontakta min frus arbetsplats är bortom alla rimliga gränser.

Min familj lever redan under stor press med galningar som ringer och lämnar hot. Det sista vi behöver är att Robert Aschberg ringer från Trolljägarna till min frus arbetsplats.

Vad är det han vill? Försöker han skrämmas genom att markera mot min fru?”

Anledningen att Trolljägarna velat ha med Joakim Lamotte är att personer ska ha skrivit olämpliga kommentarer under Lamottes Facebook-inlägg. Lamotte själv säger dock att han inte står för censur, och att det är upp till polisen att bedöma om någon kommentar bryter mot lagen.

Senaste