test
torsdag, 20 juni, 2024
torsdag, juni 20, 2024

Jag vill se svenska feminister lyda män under sharia – kom sen och berätta hur mycket ni älskar islam

Trots att vänsterfeminister ständigt tjatar om patriarkala strukturer är de blinda för det värsta patriarkala förtrycket av allt – det som finns inom islam. Författaren och debattören Katerina Janouch går till storms mot det offentliga hyckleriet i en engagerad krönika.

Det är märkligt hur yrvaket det svenska samhället är när det kommer till islam. Varje nytt ”avslöjande” möter på något slags chock i det politiskt korrekta etablissemanget. Till exempel kallar svensk public service och i princip alla mainstreammedier Sameh Egyptssons nyligen framlagda avhandling om hur islamister infiltrerat Sverige för ”kontroversiell” – samtidigt som man i nästa andetag skriver hur SÄPO varnar för att terrorhotet från islamistiska extremister ökar. Samma public service gör hela program om eventuellt hot om statskupp från ”högerextremister” men blundar helt för att svenska förorter är kokande shariagrytor där svensk lag redan upphört att gälla och att vi har tusentals potentiella islamistiska terrorister som fritt går runt i samhället, vissa till och med under skyddad identitet som de fått av svenska staten … Och när det avslöjas hur kvinnor förminskas, förnedras och omyndigförklaras i islams namn, är det knäpptyst från de så kallade feministerna. De som annars älskar att skrika om ”patriarkala strukturer” och hur ond den vite mannen är. Nej, you can’t make this shit up.

Kan vi inte prata klarspråk för en gångs skull? Snälla. Att de värsta patriarkala strukturerna där kvinnan behandlas som mannens ägodel och där hon inte har något att säga till om, inte ens hur hon ska klä sig, i dagens Sverige kommer från islam och det faktum att massinvandringen gett oss upp emot två miljoner individer som tillber en ideologi som inte är kompatibel med västerländska värderingar och kvinnors frihet. Det är på grund av islams allt snabbare framväxt i Sverige som vi riskerar att få särlagstiftning och vårt samhälle blir en allt mer otrygg plats för både kvinnor, män, men även djur. Vi har flera hundra tusen unga som tvingas växa upp i hederskultur där såväl flickor som pojkar riskerar att dödas av sina egna familjer om de inte vill leva enligt islams strikta regler. Vårt samhälle splittras mer och mer, med muslimska enklaver där imamer bestämmer men där man också ser sin chans att ta sig in i svenska politiska partier för att på så sätt underlätta att sharia etableras i Sverige. Nej, det är inga konspirationer, utan ren och skär fakta. Den senaste ”kuppen” i Botkyrka är ett talande exempel och där går rötan ända upp i Socialdemokratins högsta maktelit. Tobias Baudin och Magdalena Andersson låtsas vända på stenar, men är insyltade upp över öronen i denna korruption deras eget parti själva varit med och sanktionerat.

Jag har skrivit om det här i flera år. Jag intervjuade till exempel den somaliskfödda författaren och opinionsbildaren Ayaan Hirsi Ali (som lever under skyddad identitet i USA på grund av ”fredens religion”) och hon sa att västvärldens regeringar är naiva, att man importerar värderingar som slår hårdast mot kvinnors rättigheter och som är det största hotet mot jämställdhet och kvinnors frigörelse. Men i Sverige är det som om all sådan forskning och insikter inte är något värt. Därför har vi till exempel organisationen BRIS, Barnes Rätt i Samhället, som i sin senaste kampanj visar en muslimsk kvinna iförd slöja. BRIS slår givetvis ifrån sig på en oerhört barnslig och naiv nivå, man låtsas inte förstå att slöjan är för radikal islamism vad röda fanor är för kommunismen, genom slöjan signalerar man underkastelse. Japp, islam betyder just det, underkastelse!

Jag skulle gärna vilja se de svenska vänsterfeministerna som blir kränkta vid blotta åsynen av en man leva under sharia. Kan ni inte göra det i säg en vecka åtminstone och sedan återkomma och berätta om ni fortfarande är lika positiva till att denna politiska ideologi, förklädd till religion, får obehindrat bre ut sig i vårt nordiska land?

Jag vill se Moa Berglöf, skribent i Sydsvenska Dagbladet (hon som är så pass ”liberal” att hon anser att Sameh Egyptssons avhandling aldrig borde ha släppts fram) lyda en man så som hon verkar anse det är helt naturligt att muslimska kvinnor gör. Äta i köket först när mannen är mätt. Tvingas ha förmyndare när hon vill gifta sig. Utsättas för en oskuldskontroll och riskera stening om hon blivit våldtagen (alltså offret straffas, inte gärningsmannen). Riskera en balkongflygning med dödlig utgång om hon råkar vanära familjens ”heder”. Jag vill se dem allihop, batikhäxorna, tvingas lyda männen, inordna sig i det muslimska patriarkatet! Varför tror de att det inte kan hända något ont i Sverige när de muslimska krafterna får för mycket att säga till om? Har de aldrig hört talas om iranska revolutionen 1979 eller sett bilderna från Afghanistan innan radikala islamister fik makten? Länder i Mellanöstern där kvinnor levde så som vi gör här i Sverige men där det blev ren medeltid när mullorna tog över.

Jag undrar, är de svenska vänstermänniskorna och de rättrådiga godhetssignalerande feministerna helt dumma i huvudet? Eller vad är det i dem som gör att de fortsätter kratta manegen för radikal islam som vill förvandla vårt fria demokratiska samhälle till ett kalifat? Vad är det som gör att de tycker det är fint och bra att miljoner och åter miljoner av våra skattepengar ska finansiera politiska så kallade studieförbund som i själva verket är organisationer och nätverk som inte vill Sverige väl? Vad är det som gör att man fortsätter stötta Svenska Kyrkan som öppet tar avstånd från kristna värderingar och tycker att islamiska profeter är en naturlig del av den svenska kristendomen (märk väl, profeter som anser att kristna och andra ska underkasta sig islam!). Vad är det för självskadebeteende som gör att svensken i princip blivit en turkisk lydstat, där vi böjer på huvudet när vår flagga bränns men skyndar och ber om ursäkt för att vi ängslas för att kränka bidragsanalfabeters känslor i det land som ger dem allt och som därefter är redo att utplåna sig självt för att vara till lags?

Var är den rättmätiga svenska ilskan och indignationen? Men så går det väl när man hjärntvättas med att allt svenskt är dåligt och att det till och med inte finns något som kan kallas svenskt. Att nationalismen är farlig. Så länge den är svensk. kurdisk sådan däremot ska vi värna om! Ja, alla andra länder har rätt till sin nationella identitet, men inte Sverige. Här tog godheten död på ett väl fungerande och framgångsrikt land och fort gick det, på bara några decennier. Nu är Sverige det enda land i EU med negativ tillväxt, minus 0,8 procent under 2023. De andra länderna har 0,8 i positiv tillväxt i genomsnitt! ja, till och med Rumänien … Albanien … Herregud man skäms!

Man får ge dem det, att Expressen kanske är den mainstreamtidning som på sistone mest grävt i all den skit som pyr i Sverige i form av kvinnoförtryck, klanröstningar, ekonomiska bedrägerier, rättsröta och gängkriminalitet vars Mellanösternbaserade förruttnelse tagit sig in i Socialdemokratins och det svenska samhällets innersta cirklar. Expressen vågade för några år sedan vågade skriva om det kontrakt som 1999 undertecknades av Socialdemokratiska Tro och solidaritet och Sveriges muslimska råd under Göran Perssons regering. Jag vill gärna påminna om detta som jag betraktar som rent landsförräderi (något som Göran Persson själv för övrigt ansåg att någon som gjort sig skyldig till skulle ”brännmärkas” för). Av dokumentet framgår det tydligt att Tro och Solidaritet ska hjälpa Sveriges muslimska råd att få inflytande över svensk politik. Man anger ett detaljerat mål för hur många listor över förtroendevalda Socialdemokrater som ska innehålla muslimer.

I överenskommelsen står det: ”Under kommande mandatperiod ska muslimers delaktighet i socialdemokratin utvecklas så att: 2002 ska bland socialdemokratiska förtroendevalda finnas muslimer på 15 kommunala fullmäktigelistor, 5 landstingslistor och på riksdagslistorna i minst fem län.”

De bägge parterna skriver också i dokumentet att man ska ”aktivt föra fram muslimer för uppdrag i styrelser och nämnder”. Detta var alltså för snart 25 år sedan! Och nu sitter vi här, med islamister på Arlas mjölkpaket och ledande sossar som kuppas bort av klanröstande kriminella nätverk. Senaste offret är sossen Ebba Östlin i Botkyrka, som i stället ersätts av en manlig invandrare. 

Vi har fått en muslim som partiledare i Centerpartiet och vi har utlandsfinansierade moskéer som växer fram som svampar i jorden. Svenska kvinnor våldtas på löpande band, vi har 800 000 ointegrerbara analfabeter och hela världen pekar finger åt mångkulturalismens misslyckande. Sverige används som varnande exempel. Men bara under januari 2023 fick drygt 5300 personer svenskt medborgarskap, varav de flesta från utomeuropeiska länder. Muslimerna utgör en allt större andel av det svenska samhället och arabiska är sedan en tid vårt andra största språk. Svensk polis rustas ner, vården går på knäna och skolorna lär ut hur man ska skydda sig mot väpnat våld. Allt fler svenskar vill kunna använda vapen och ännu fler funderar på emigration. Hur hamnade vi här? Allt hänger ihop och knäböjandet inför den politiska ideologin islam är den röda tråden. Så, vilken svensk vänsterfeminist blir först att konvertera till islam på allvar? Jag väntar på att Moa Berglöf tar steget.

Senaste