Free Porn
xbporn
torsdag, 18 juli, 2024
torsdag, juli 18, 2024

Invandrarpolitiker erkänner: Skickade hatbrev till sig själv

En ny hatbluff har rullats upp i västra USA efter att en misslyckad politiker i delstaten Oregon erkänt att det rasistiska hatbrev han mottagit var skrivet av honom själv.

Jonathan Lopez, som har mexikanskt ursprung, förlorade i maj i år de lokala primärvalet i sin hemkommun. Förutom sin misslyckade politiska karriär har han nu erkänt att ett hatbrev som han ska ha mottagit var skrivet av honom själv.

I brevet stod det bland annat skrivet att Lopez inte skulle ”ödsla sin tid att försöka bli någonting i det här landet. Vi kommer att se till att du aldrig vinner och att din familj lider precis som alla andra jävla mexikaner i området.”

I en kommentar till det fejkade brevet, som Lopez publicerade på sin Facebook-sida, skrev han att han ”inte känner något hat” mot den som skrev brevet men att ”hans hjärta brister på grund av avsaknaden av kunskap, utbildning och respekt”.

Polisen avslöjade bluffen
Men efter att polisen blivit inblandade och utrett fallet kunde man istället slå fast att det var Lopez själv som den hatfyllde brevskrivaren.

”Vår undersökning har kommit fram till att Lopez skrev brevet själv och gjorde falska påståenden till polisen och på sociala medier”, säger den lokala polischefen enligt Breitbart.

Lopez har skriftligt erkänt sin hatbluff för polisen.

Fallet ligger nu hos den lokala åklagaren. Om Lopez döms kan hatbluffen ge allt i från 1 års fängelse till böter på drygt 6 000 amerikanska dollar.

Senaste