test
lördag, 15 juni, 2024
lördag, juni 15, 2024

Hysteriska reaktioner när Insikt24 intervjuar transor efter dragspex mot femåringar – SE VIDEO

När Insikt24 under tisdagen försökte bevaka Dramatens dragshow "HBTQUL", som riktas mot barn i dagisålder så uppstod tumult. Några svar fick inte Insikt24:s reporter på sina frågor men nu påstår det vänsterextrema mediet ETC att han ska ha "attackerat" transorna samtidigt som arbetsmarknadsminister Johan Pehrson anser att det är "hat" och "homofobi" att intervjua transor som uppträder för småbarn.

Under tisdagen uppstod tumult på Dramaten i Stockholm när Insikt24:s reporter Christian Peterson försökte intervjua de två transvestiterna ”Tjorven” och ”Lillan” efter att de hade genomfört att transvestitshow för barn i åldern 5–7.

– Varför är det viktigt för er att visa den här typen av transshower för barn?, frågade Peterson.

Några svar fick han inte från transorna och i stället gick medarbetare till dem in för att fysiskt och verbalt blockera Peterson i hans journalistiska arbete. På plats var även arbetsmarknadsministern, Liberalernas partiledare Johan Pehrson för att visa sitt stöd för transsexualism riktad mot barn. Pehrson menade att Insikt24:s försök att intervjua transorna var att betrakta som ”hat” och ”homofobi”.

Dramatens medarbetare försöker blockera Insikt24:s journalist. Foto: Christian Peterson
Transorna gömmer sig. Foto: Christian Peterson

– Sorgligt att homofobin och hatet inte känner några gränser, sa han till den vänsterextrema nättidningen ETC.

Även jämställdhetsminister Paulina Brandberg (L) deltog på showen tillsammans med Pehrson.

ETC går ännu längre än Pehrson och hävdar att Insikt24:s reporter ska ha ”attackerat” de två transsexuella männen, men konkretiserar inte hur attacken ska ha gått till. Till Insikt24 säger Christian Peterson att han inte har attackerat någon över huvud taget och att de enda som blev aggressiva var de Dramatenanställda som genom att fysiskt blockera Peterson och verbalt överrösta hans frågor försökte förhindra honom i hans journalistiska arbete.

Skärmavbild från Twitter

Vill att barnen själva ska ta till sig transexualismen

”Dragduon” kallar sig för det sexualitetsanspelande namnet ”HBTQUL” och består av två vuxna män som går under namnen ”Tjorven och Lillan”. De är anställda av Dramaten och medverkar även i en föreställning om homosexuella män i New York.

Efter att barnen har fått ta del av HBTQL:s transvestitshow så är det Dramatens förhoppning att barnen ska gå hem och leka att de själva är de transsexuella karaktärerna ”Tjorven” och ”Lillan”. ”Att klä ut sig, fantisera och hitta på är teaterns huvudsyssla och vi hoppas att publiken river ut hela garderoben när de kommer hem och låtsas att de är Tjorven eller Lillan och gör sina egna guidningar”, skriver Unga Dramaten på sin hemsida.

Foto: Christian Peterson

SD kritiserar transsexshowen

En het debatt uppstod nyligen efter att Sverigedemokraterna kritiserade transvestitshowen på sin Instagram med följande inlägg:

Dramaten meddelade igår att de kommer erbjuda guidade visningar av dragqueens, riktade till femåringar. Dramaten skriver i ett uttalande: ”Med två dragdrottningar som guider får barnen på ett lekfullt sätt en inblick i teaterns värld och dess långa och spännande historia.”.

Dramaten ägs av staten och ska enligt regeringen ”vårda och främja det svenska språket och det nationella kulturarvet inom teaterns område”. Varför låter Dramaten vuxna män i klänning guida barn? Det är knappast förenligt med deras uppdrag.

Vidare kan man fråga sig varför det är viktigt att skattefinansierade dragqueens ständigt ska rikta sig till barn. Är det barnen som önskat detta, eller de vuxna?

Se videon i sin helhet

Senaste