test
torsdag, 20 juni, 2024
torsdag, juni 20, 2024

Hjälp oss tvinga staten slå nästa spik i etablissemangsmedias kista!

Snart fyra månader efter att Exakt24 slog upp portarna så har vårt material setts tre miljoner gånger. Vi har över tio tusen följare i sociala medier och har referats till och fått vårt material visat i etablerad media, bland annat när SVT sände en del av vårt inslag från Östermalmbomben. Det tar tid att bygga upp en ny media, men så här långt har det ändå gott över förväntan när det kommer till vår förmåga att nå ut i och påverka den allmänna debatten.

Det som dock inte har utvecklats lika starkt är det ekonomiska stödet som för vår verksamhet och vår framtida expansion möjligt. Vi hade hoppats kunna publicera allt material helt fritt och att tillräckligt många läsare skulle föredra denna modell och därmed välja att prenumerera för att vi ska kunna fortsätta på så vis. Realiteten är dock en annan och vi har vänt och vridit på hur vi ska lösa situationen.

Att lägga material bakom en betalvägg tar verkligen emot – hela syftet med vår verksamhet är ju att göra skillnad i Mediasverige och därigenom påverka hela den allmänna debatten, vilket i sin tur får konsekvenser ända upp i Rosenbad. Vi kan ju se hur en tidigare jätte som DN idag får marginell spridning på sitt material, och därmed inflytande, på grund av den betalvägg de lägger sina artiklar bakom.

Men vi har en lösning på denna ekvation! Idag lanserar vi Exakt24 Insikt, ett fördjupande magasin integrerat i Exakt24. Och vi gör det samtidigt som vi förbereder för att kunna söka och erhålla presstöd. För varje krona du från och med nu lägger på en prenumeration på Exakt24 insikt så kan du räkna med att staten kommer tvingas skjuta till flera kronor och på så vis får vi flerdubbel ersättning för det material vi låser. En ersättning som stärker hela vår verksamhet och kommer möjliggöra att vi senare i år kan erbjuda mer öppet material än vad som hittills har varit möjligt!

Idag kan du göra en större insats än någonsin för alternativmedia på nätet. Hjälp oss tvinga staten att betala nästa spik i kistan på etablissemangets medier! Teckna en prenumeration nu och var med när vi bygger en oppositionell nättidning med presstöd!

Senaste