Free Porn
xbporn
torsdag, 25 juli, 2024
torsdag, juli 25, 2024

FN varnar för mödraskap

UN Women varnar nu världens kvinnor för att skaffa barn. Genom mödraskap blir kvinnor underkastade ett patriarkalt förtryck menar den radikalfeministiska FN-organisationen, där Stefan Löfvens före detta jämställdhetsminister är vice VD.

Att bli mamma leder till en rad ”bestraffningar”, hävdar FN-organisationen UN Women på Twitter. Mödrar arbetar mindre och oregelbundet och tjänar därför mindre pengar än män, hävdar FN. Och dessutom har de inte lika mycket pengar när de blir gamla som de kvinnor som valt att inte lägga några resurser på barn.

Skyldig till dessa ”bestraffningar” är, enligt FN, ”konstapel P.Atriarchy” – en ordlek med ”patriarchy”, på svenska ”patriarkatet”. Det vill säga den konspiratoriska föreställningen om en global sammansvärjning av män som ”styr världen” och förtrycker kvinnor.

Skattefinansierad vänsterradikalism
UN Women är FN:s enhet för kvinnors rättigheter och egenmakt med uttalat mål att stötta globala strukturer som påverkar länders nationella lagstiftning och beslutsgång. Organisationens budget är oklar, men enligt FN så avsätts motsvarande cirka 4,5 miljarder svenska kronor per år till den radikalfeministiska verksamheten.

UN Women leds av sydafrikanskan Phumzile Mlambo-Ngcuka. Under 1990-talet jobbade Mlambo-Ngcuka med att fördela svenska skattemedel från SIDA. 2005 blev hon vice president i Sydafrika och strax efter att hon tillträtt på posten tog hon familjen på en kontroversiell semester till Dubai för 2,7 miljoner svenska kronor vilket de sydafrikanska skattebetalarna fick stå för.

Vid sin sida har Mlambo-Ngcuka Åsa Regnér, som fungerar som vice VD i FN-organisationen. Regnér är i Sverige mest känd som jämställdhetsminister under Stefan Löfvéns regering, åren 2014-2018, men har tidigare jobbat på bland annat SIDA och RFSU.

2017 sponsrade UN Women ett center i Palestina vid namn ”Martyr Dalal Mughrabi Camp”. Namnet hedrar den palestinska terrorist som 1978 kapade två bussar i Israel då 38 israeler, varav 13 barn, dödades.

Senaste