Free Porn
xbporn
torsdag, 25 juli, 2024
torsdag, juli 25, 2024

Etablissemangskandidat vinner viktiga delstater

Förre vicepresidenten Joe Biden närmar sig Demokraternas presidentnominering efter flera nya segrar i gårdagens primärval. Biden vädjar nu till andra kandidaters supportrar att gå över till hans sida.

Gårdagens sex primärval var de första efter att den partiinterna valrörelsen reducerats till att handla om bara två kandidater – Joe Biden och Bernie Sanders. Och trenden är tydlig – Biden är påväg uppåt medan Sanders aktie sjunker.

Bland annat vann Biden viktiga Michigan och flera andra delstater.

För den tidigare ”front-runnern” Sanders ser det dock mörkare ut. I inledningen av primärvalssäsongen såg det ut som att han skulle segla ifrån de andra kandidaterna efter ett par imponerade segrar. Men Biden har lyckats med en oväntad comeback och nu ser det tvärtom ut som att Sanders kommer bli akterseglad.

Nu vädjar han till Sanders supportrar att börja stödja hans kampanj.

– Vi behöver dig, vi vill ha dig, och det finns en plats i vår kampanj för var och en av er. Jag vill tacka Bernie Sanders och hans anhängare för deras outtröttliga energi och deras passion, sa han i sitt segertal.

Biden, som inte har något egentligt politiskt program utan går till val på att besegra Donald Trump till varje pris, ses som det demokratiska etablissemangets favoritkandidat.

Senaste