test
fredag, 21 juni, 2024
fredag, juni 21, 2024

En fri person är någon som äger sitt eget arbete

I årtionden runt den 15 april publicerade jag en kolumn om skattedagen [i USA] där jag påpekade att arbetande amerikaner i vår tid är lika förslavade som svarta från 1800-talet på bomullsplantager. Jag har aldrig under 30 år eller mer sett något svar från någon ekonom, historiker eller någon annan. Jag tror att mitt uttalande ansågs vara alltför fantasifullt för att vara värt en kommentar.

Det här innehållet är låst

Insikt24 existerar tack vare alla prenumeranter som vill att vi ska kunna fortsätta vårt arbete. Bli prenumerant och hjälp oss bygga en ny generation media som är rak, snabb, analytisk och som kan utmana ut etablissemangets medier och fake news.

 

Klicka här för att prenumerera och få tillgång till exklusivt material

Logga in på ditt konto här.

Senaste