fredag, 14 juni, 2024
fredag, juni 14, 2024

C-topp vill förbjuda SD

Centerpartiets toppolitiker Johan Fälldin skrev nyligen ett inlägg på sociala medier där han uttryckte att SD borde förbjudas och att partiet är ”det otvetydigt största hotet mot vårt land”. Utöver det anser även C-toppen att statsminister Ulf Kristersson ”förråder” medborgarna genom att samarbeta med SD.

Johan Fälldin är politisk sakkunnig i företagar- och bostadsfrågor och arbetar på Centerpartiets riksdagskansli. Fälldin har även haft förtroendeuppdrag i Stockholms stad i bland annat arbetsmarknadsnämnden och idrottsnämnden. Nyligen skrev Fälldin ett inlägg på Facebook där han uttryckte att han vill se att Sverige inför så kallade ”anti-nazistlagar”, något som centertoppen menar skulle göra att Sverigedemokraterna förbjuds.

Johan Fälldin (C). Foto: Privat

Vidare beskriver Johan Fälldin SD som ”det otvetydigt största hotet mot vårt land”. Fälldin anser även att det är ”vådligt” att SD-företrädare får vistas i byggnader som är skyddsobjekt och hoppas därför på att Säkerhetspolisen, Säpo, håller koll på sverigedemokrater. Centertoppen avslutar inlägget med att skriva att det är sorgligt att statsminister Ulf Kristersson samarbetar med SD och att han i och med detta samarbete ”förråder” medborgarna.

Senaste