Free Porn
xbporn
tisdag, 16 juli, 2024
tisdag, juli 16, 2024

Alla islamister ska hem!

Islamister flyttar idag fram sina positioner inom hela samhället – ofta med ekonomiskt och politiskt stöd från svenska politiker och offentlig sektor. Detta måste få ett slut och målsättningen måste istället bli att alla islamister ska hem. Sverige är svenskarnas land och inte islamisternas!, skriver studenten Christian.

I Göteborg ligger Bellevuemoskén där Göteborgs islamister samlas och organiserar sig. I moskén håller Al-Shaabab-ledare föreläsningar, man flörtar med terrorister och ungdomar radikaliseras. Bland annat radikaliserades18-åriga Mirsad, som senare skulle dömas för terroristbrott i Sarajevo. Enligt mamman utsattes sonen för hjärntvätt i moskén under sina dagliga besök. Hans fall är inget undantag – flera islamistiska ledare från organisationer som terroriststämplade Al-Shaabab har lett föreläsningar i moskén. 

Det är viktigt att notera att moskéer som Bellevuemoskén inte bara utgör en plats för religiös tillbedjan, utan även politiska åsikter framförs av ledarna. Uppdrag Granskning uppmärksammade redan för tretton år sedan moskéns årliga sommarkonferens där talare hetsade mot svenskar. Detta sade Shejk Cumar Faaruq under en av moskéns konferenser: ”Du måste kontrollera hur det är med barnen. Fråga dem varje kväll om vad de otrogna har fyllt dem med – och rensa ut det”. Svenskfientligheten avtog inte därefter utan flera islamistiska talaren från bland annat terroristorganisationen Al-Shaabab har föreläst i moskén sedan dess. En av dessa föreläsare, Shejk Abdulkadir Muminas, skulle senare svära trohet till den islamiska staten.

”Du måste kontrollera hur det är med barnen. Fråga dem varje kväll om vad de otrogna har fyllt dem med – och rensa ut det”

Den islamistiska trosuppfattningen har ingen respekt för andra uppfattningar eller det svenska folket. Detta ser vi när de upprättar diverse moralpoliser i områden där muslimer blivit dominanta. När en kompis till mig skulle handla på en matbutik i Bellevue strax intill moskén blev hon avvisad på gatan utanför på grund av att hon visade håret. I flera områden vittnar boende om liknande händelser. Att främlingar skall diktera hur vi skall leva och därigenom begränsa vår rörelsefrihet är helt oacceptabelt. I Sverige skall svenskar bestämma över sitt eget land.

Förutom att islamister bland sina egna hetsa mot svenskar har vi på senare tid sett hur de även har lyckats kuppa vår demokrati genom kollektiva ageranden för att flytta fram sina positioner. Vid valet 2018 lovade en muslimsk ledare 3 000 röster till Moderaterna om deras bygglov skulle beviljas, vilket den senare gjorde. Genom liknande former av politisk islam organiserar de sig emot vårt etablerade samhälle och kan på så vis introducera sina värderingar genom demokratin. 

Det kan tilläggas moskén, som många andra muslimska trossamfund i Sverige, till stor del finansieras av Saudiarabien. När Bellevuemoskén skulle expandera sin verksamhet betalade en saudisk miljonär 12 miljoner för en närliggande fabrikslokal. Är det verkligen rimligt att utländska intressen finansierar islamistmoskéer i Sverige? 

Islamiseringens offensiva natur, i kombination med demokratiskt och kulturellt inflytande, blir ett hot därför att det organiserar utlänningar som vill ta inflytande ifrån oss. Genom institutionellt inflytande kan de tränga ut svenskar i antal och på så vis forma en ”svensk” kultur som är mer lik Mogadishu än Stockholm. Genom att upplåta kommunal mark och offentligt finansiera islamistiska moskéer, organiserar vi därmed utlänningar emot svenskar. Vi betalar alltså genom skattsedeln för att islamister skall kunna tränga ut oss – för att Sverige ska islamiseras.

Islamiseringens offensiva natur, i kombination med demokratiskt och kulturellt inflytande, blir ett hot därför att det organiserar utlänningar som vill ta inflytande ifrån oss.

Eftersom islamister hatar Sverige och svenskarna föreslår jag därmed ett totalt stopp av den offentliga finansieringen av nya moskéer och muslimska föreningar. På grund av de konsekvenser som vi nu kan bevittna kan vi inte tillåta ytterligare etableringar. Dessutom måste vi oskadliggöra ledarskapet genom att utvisa alla terroristkopplade islamister med eller utan medborgarskap. Vi förhindrar på så vis att de får utökat fotfäste i vårt land. 

När islamisterna som uppehåller sig i Sverige kommer att uppleva minskat inflytande måste även incitament skapas för att få dem att återvända till deras egna länder. Strypandet av bidrag och institutionell makt är åtgärder som lär öka islamisternas hemlängtan. Målsättningen måste vara att alla islamister ska hem. Eftersom Sverige är svenskarnas land och inte islamisternas så är det inte mer än rätt att de återvänder till sina hemländer.

Christian
Student

Senaste