Free Porn
xbporn
onsdag, 16 oktober, 2024
onsdag, oktober 16, 2024

Vänsterextremisterna försöker återigen skifta fokus från deras kriminella aktiviteter

AFA och Kristofer Lundbergs Palestinagrupp Enhetsfront för Palestina gör gemensam sak genom att hänga ut och misskreditera helt laglydiga fotografer och journalister. Olika epitet såsom "rasist" och "fascist" tillskrivs reportrarna och annan felaktig information basuneras ut om dessa som sprids inom den vänsterextrema rörelsen, i synnerhet bland våldsverkare som kommer bidra med hot och våld. Rapporteringen om den vänsterextrema miljön kommer dock inte att upphöra på grund av dessa uthängningar, snarare kommer engagemanget att öka från reportrar som vill visa den terrorhyllande vänsterextremismen dess rätta ansikte.

Amatördeckarna i Antifascistisk Aktion, AFA, denna vänsterextrema organisation som vill störta rådande samhällsordning med hjälp av våld, är i farten igen. Denna gång förefaller det även så att både AFA och Kristofer Lundbergs Palestinagrupp Enhetsfront för Palestina gör gemensam sak. Båda dessa vänsterextrema grupperingar blir nämligen lätt kränkta och gråter som små barn när någon av dem avslöjas med kriminella aktiviteter, och som hämnd för att de exponeras i sina ljusskygga gärningar ägnar de sig åt att försöka förskjuta sin egen skuld och misskreditera helt laglydiga fotografer och journalister i stället. Fotografer och journalister vilkas enda funktion är att dokumentera samhällsföreteelser som till exempel demonstrationer och kriminalitet.

Läs även: Våldsam Palestinagrupp hänger ut journalister

Det senaste långskottet som knappt träffade spelplanen kom nu i fredags den 11 oktober. I ett pubertalt släpp på AFA:s hemsida och Enhetsfront för Palestinas sociala medier räknar man upp fem respektive sex av de fotografer som på uppdrag av olika medier, både alternativmedia och mainstreammedia, arbetar med att rapportera från demonstrationer och andra evenemang runt om i Sverige. Här anser man sig ha utfört en mycket gedigen och grundläggande kartläggning av sina inbillade motståndare. Att man missar att ta med ytterligare 5-10 fotografer och journalister som arbetar med samma saker för samma medier och på samma platser får väl mest ses som en miss i arbetet. Eller så speglar detta den fantastiskt låga nivå som AFA:s researchavdelning förmår uppnå?

AFA-grundaren Mathias Våg tillsammans med en maskerad vänsterextremist.

Nåväl, ingen av de uthängda fotograferna har något kriminellt förflutet, vilket däremot den pöbel av antidemokratiska kåkfarare som skribenterna själva och deras närmaste omgivning utgörs av. Ingen av fotograferna har ägnat sig åt rån, dråp, misshandel, mordbrand, olaga hot, ohörsamhet mot ordningsmakt, narkotikabrott, bidragsfusk, vapenbrott, pedofili, våldtäkt, våld i nära relation, skadegörelse etc. medan samtliga av dessa åtalspunkter går att finna i de vänsterextrema leden, i synnerhet bland AFA-extremister.

Trots bristen av brottsbelastning bland medierepresentanterna så försöker vänsterextremisterna ändå misskreditera fotograferna och journalisterna, och denna lilla grupp av samhällsrapportörer tillskrivs då epitet som ”rasister”, ”fascister”, ”nazister” och så vidare, vilket naturligtvis är rent påhittat nonsens. Detta gäller dessutom inte bara alternativmedias medarbetare, på senare tid har även mainstreammedias journalister fått uppleva hur tokig den här miljön är och hur det kan gå när man inte skriver som vänsterextremisterna vill.

Inget av dessa utpekanden har någon som helst verklighetsförankring, utan härstammar enbart från bakgrundsbruset i deras vänsterextremistiska hjärnor. I sina försök att själva framstå som seriösa och upplysta tillskriver man journalisterna diverse, vad man själva tycker, misskrediterande kopplingar till olika invandringskritiska medier. Till exempel har en av fotograferna fått kopplingar till både Vänsterkollen och Insikt24 vilka han i realiteten aldrig arbetat för och en annan sajten Avmaskerat, vilket den personen aldrig gjort uppdrag åt. Det hävdas vidare att en av fotograferna flyger drönare åt både Insikt24 och Christian Peterson, något som aldrig har hänt utan också bara är rent nonsens och hittepå.

Från AFA:s håll tycker man också att det är lämpligt att publicera arbetsgivare, personnummer och adresser till de som man anser vara till förtret för den egna organisationen. Att man i något fall har fel personnummer, i ett annat fall har felaktig arbetsgivare och i flera fall har felaktiga adresser bekymrar inte AFA-extremisterna. Man har exempelvis inte lyckats komma fram till att vissa journalister och fotografer inte ens bor i Sverige, så usel är vänsterextremisternas research. Ändå tillskriver man dem att de deltar i arbetet med att i nutid dokumentera vänsterextremismen på stadens gator och torg.

Sammantaget är det svårt att med objektiva ögon ta något som helst på allvar som produceras av de svagbegåvade i det här vänsterextrema och terrorhyllande nätverket. I princip allt som skrivs och delas i sociala medier av såväl AFA som Enhetsfront för Palestina håller en så låg och bristande nivå att det närmast framstår som komiskt för den normalbegåvade som vet hur Google fungerar. Huvudsyftet med uthängningar av det här slaget är uppenbart; det gäller att flytta fokus från sig själva och den svårt kriminellt ansatta miljön som finns runt runt vänsterextremismen i Sverige, allt detta för att framstå som seriösa och då främst inför de egna leden.

Att man genom den här typen av uthängningar väljer att uppmana till våld, hot och hat mot fristående journalister och fotografer visar bara vilken otroligt låg nivå man befinner sig på. Naturligtvis kommer inte rapporteringen från dessa miljöer och sammankomster att upphöra eller avta om nu någon nu trodde det. Snarare kommer engagemanget bland frilansande fotografer och journalister att öka då det är av stort nationellt intresse att lyfta fram den terrorhyllande vänsterextremismen och visa den dess rätta ansikte.

Åsikterna som framförts i texten är debattörens egna.

Senaste