Free Porn
xbporn
tisdag, 16 juli, 2024
tisdag, juli 16, 2024

VIDEOINTERVJU: Jörgen Fogelklou (SD) kritisk till klimatextremistiskt kaos i Göteborg

Insikt24 intervjuade SD:s kommunalråd i Göteborg Jörgen Fogelklou med anledning av de klimatextremister från Extinction Rebellion som störde kommunfullmäktigemötet under torsdagen så att de var tvungna att brottas ner och släpas ut av ordningsvakter på plats. Fogelklou menar att Extinction Rebellion är en odemokratisk grupp och kallar även den klimatextremistiska gruppens jippon för tramsigt. Se videointervjun med Fogelklou längre ner i artikeln.

Under torsdagen lyckades klimatextremister störa kommunfullmäktigesammanträdet i Göteborg så att det vid upprepade tillfällen fick avbrytas. Under fredagen inträffade även störningar i Göteborgs hamn och det väntas fortsätta under lördagen. Sverigedemokraternas kommunalråd i Göteborg, Jörgen Fogelklou är mycket kritisk till hur denna rörelse subventioneras med skattemedel.

Jörgen Fogelklou, som till följd av deltagande på en träff med Sveriges kommuner och landsting i Stockholm, missade kaoset när klimatextremisterna från Extinction Rebellion vid upprepade tillfällen avbröt kommunfullmäktiges sammanträde i Göteborg. Till Insikt24 säger dock Fogelklou att det är helt oacceptabelt att skattepengar går till att understödja dessa organisationer samtidigt som 500 lärare skall sägas upp i Göteborg. Fogelklou menar också att Extinction Rebellions medlemmar är ”odemokratiska” och ”tramsiga”.

Insikt24 och andra granskare har tidigare kunnat påvisa att Extinction Rebellion, som låg bakom torsdagens ordningsstörningar under torsdagens kommunfullmäktigemöte i Göteborg har tillgång till lokaler som disponeras av de skattefinansierade organisationerna Kvinnofolkhögskolan och Föreningen Viktoriahuset.

Senaste