Free Porn
xbporn
söndag, 21 juli, 2024
söndag, juli 21, 2024

Vänsterextrem forskare: Stor majoritet vuxna har utländsk bakgrund 2030

Enligt den brottsdömde och vänsterextreme forskaren Tobias Hübinette kommer 55 procent av alla Sveriges vuxna i åldrarna 25-64 år att ha utländsk bakgrund 2030. Den invandringsdrivna befolkningsökningen kommer också att hålla i sig, skriver den tidigare AFA-aktivisten på sin blogg.

Befolkningsutbytet i Sverige kommer att fortsätta med oförminskad kraft det kommande decenniet. Det menar i alla fall mångkultur- och rasismforskaren Tobias Hübinette som på sin blogg skriver om hur Sveriges befolkning kommer att se ut om 10 år.

”I åldersgruppen 25–64 år, d v s de s k arbetsföra invånarna, kommer det att finnas närmare 5,5 miljoner invånare 2029, vilket är en ökning med 200 000 och hela denna ökning kommer de utrikes födda att stå för medan de inrikes födda kommer att minska i antal inom denna åldersgrupp”, skriver bland annat Hübinette.

”Denna demografiska subgrupp…är Sveriges framtid”, fyller han i.

I svensk statistik anses en person ha utländsk bakgrund om personen är född utomlands eller har två föräldrar som är födda utomlands. Det räcker att en person har en förälder som är född i Sverige för att i statistiken räknas som svensk.

Redan idag har cirka 40-45 procent av Sveriges befolkning i åldrarna 0-45 år utländsk bakgrund. 2045 kommer 55 procent av hela befolkningen att ha utländsk bakgrund och 2070 kommer en stor majoritet av personerna i pensionsålder att ha utländsk bakgrund, enligt blogginlägget.

Hübinette är dömd för flera brott kopplade till ”anti-fascistisk” aktivism. På 1990-talet grundade han tidningen Expo tillsammans med den trotskistiske författaren Stieg Larsson. Syftet med Expo var att kartlägga invandringskritiker.

Senaste