Free Porn
xbporn
tisdag, 16 juli, 2024
tisdag, juli 16, 2024

Två män häktas för mordförsök – ska ha släpat kvinna bakom traktor

Två medelålders män häktades under nyårsafton av Malmö tingsrätt på sannolika skäl misstänka för mordförsök. De båda männen ska ha bundit en kvinna bakom en traktor och släpat henne runt på gårdsplanen. Kvinnan hittades svårt skadad och nedkyld på en grusväg.

I slutet av förra veckan hittades kvinnan svårt skadad utanför Toftanäs i Malmö. Hon var kraftigt nedkyld efter att ha vistats utomhus i flera timmar och ska enligt uppgifter haft livshotande skador när hon fördes till sjukhus i ambulans. På plats kunde två män gripas, 52 respektive 56 år, misstänkta för mordförsök.

En av männen har enligt försvarsadvokaten Anders Elison erkänt misshandel, men förnekat att han försökte döda kvinnan. Han är sedan tidigare dömd för rattfylleri och olovlig körning. Den andre mannen förnekar inblandning. Enligt uppgifter ska de misstänka gärningsmännen varit bekanta med offret, och samtliga ska ha varit kraftigt berusade. De ska alla ha ätit mat och druckit alkohol tillsammans den aktuella dagen på den fastighet som brottet ska ha ägt rum vid.

Åklagaren Pia Björnsson menar att de två männen ska ha använt våld mot kvinnan, men har inte bekräftat att offret ska ha släpats bakom en traktor. Uppgifter gör dock gällande att kvinnan ska ha bundits fast på baksidan av traktorn och att de misstänkta körde omkring på gårdsplanen med henne fastkedjad. Kvinnan ska sedan ha lämnats utomhus, och blivit upptäckt när hon hasade sig fram till en grusväg.

Med hjälp av övervakningskameror som finns uppsatta runt brottsplatsen hoppas polisen kunna få en bättre bild av vad som skett, och man har även försökt att få fram spår av traktordäck på gårdsplanen för att utreda hur lång sträcka traktorn kört.

Senaste