fredag, 2 december, 2022
fredag, december 2, 2022

Jonas M Andersson (SD) hoppar av efter onaniskandalen, anklagas också för att ha varit moralpolis gentemot partikamrater

Efter att de skandalösa filmer på Jonas M Andersson när han onanerar i riksdagens lokaler offentliggjorts har han nu dragit tillbaka sin riksdagskanditatur. Samtidigt uppger initierade källor till Insikt24 att han under sin tid i partiet ägnat sig åt att övervaka andra medlemmar i partiet och rapporterat vad han bedömt som olämpligt beteende till partiledningen.

Jonas M Anderssons onanivideos publicerades först av Chang Frick på Twitter och senare kom ocensurerade versioner i dagen, där Andersson i riksdagens lokaler onanerar medan han filmar. Filmerna ska sedan ha skickats till en kvinna som Andersson har haft någon form av relation till, men som inte önskar ha något sexuellt förhållande med honom. Källor uppger att det har handlat om att Andersson har försökt få sexuella tjänster i utbyte mot att kvinnan skulle få ett arbete genom Andersson.

Insikt24:s källor uppger att Andersson har övervakat andra medlemmars sociala medier och reagerat på bilder där folk dricker öl eller pussas, varvid han har anmält det till partiledningen. Bland de drabbade finns också riksdagsledamöter.

Källorna avslöjar att det inte är utan viss skadeglädje som Anderssons fall nu mottas i delar av partiet. – Med tanke på vad han själv sysslar med är det magstarkt att kritisera andra för att dricka öl eller pussas, säger källan som vill vara anonym.

Anderssons namn kommer att finnas på riksdagslistorna eftersom de redan är tryckta, men han kommer inte att vara valbar.

Senaste