Free Porn
xbporn
torsdag, 25 juli, 2024
torsdag, juli 25, 2024

Alexander Bard: ”TV4 fick order från USA att sparka mig”

Debattören och mångsysslaren Alexander Bard hamnade återigen i hetluften i juni. Efter att ha kritiserat Black Lives Matter sparkades han under uppseendeväckande former från juryn i TV4-programmet Talang. Nu talar Bard ut i en exklusiv intervju för Nya Tider om vad som egentligen hände när drevet gick. Han berättar också varför han tror att Liberalerna är på väg att dö ut och varför framtiden istället tillhör Medborgerlig Samling och Alternativ för Sverige.

”Om svarta liv vill betyda något, så måste svarta liv skärpa sig, studera hårt, gå till jobbet, tjäna sina egna pengar istället för att vara beroende av välfärd, sluta ljuga, komma ur fängelset och bli hjältar istället för självutnämnda offer för världen att skratta åt. Det betyder något!”, twittrade Bard den 13 juni.

Tweeten blev snabbt viral. Snart kom beskedet att han sparkas från TV4:s jury i Talang, och kort därefter meddelade Bard och Liberalerna, där han var passiv medlem, att de beslutat att gå skilda vägar.

Till Nya Tider förklarar Bard hur ett amerikanskt fenomen som Black Lives Matter kan få sådan genomslagskraft även i Sverige.

– Sverige är fullständigt amerikaniserat. Den viktiga tweeten jag skrev, som jag trodde skulle ta eld – och den blev viral också, men den blev ingen världsnyhet – det var tre dagar innan jag skrev den andra tweeten: ”Sverige är nu så amerikaniserat att den svenska vänstern bara kan imitera Amerika”, och så skrev jag att den svenska vänstern hävdar att somaliska invandrare i Sverige är slavättlingar. De tror det! De är totalt amerikaniserade – den svenska vänstern ser bara amerikanska tv-serier, läser amerikanska medier, spelar amerikanska dataspel, lyssnar på amerikansk musik och alltihopa.

Bard fortsätter på temat amerikanisering, och berättar att det var USA som tvingade TV4 att göra sig av med honom:

– Det roliga var att när jag fick sparken i lördags var det inte på grund av TV4, de försvarade ju mig, jag är ju en av deras stjärnor… Det är Fremantle i USA som äger rätten till Got Talent. Det var de som helt plötsligt gick ut över hela världen som en dammsugare och kollade: Har vi några kontroverser någonstans som har med BLM att göra så ska de städas bort nu! Så TV4 var tvungna att göra det. Fremantle äger formatet Got Talent, och TV4 skulle inte få behålla showen om de inte lydde order från USA. Men jag har sagt till alla att jag har inga problem med TV4. Det har alltid funkat bra, de tycker det här är pisstråkigt.

”Martin Luther King skulle ha hatat BLM”
Den utlösande faktorn för de upplopp som i flera veckor härjat USA var när polisen Derek Chauvin satte sitt knä mot George Floyds hals. Floyd, en tidigare fängelsekund och missbrukare, hade försökt handla med falska sedlar i en affär varpå affärsinnehavaren ringt polisen. Under polisingripandet avled Floyd.

– En vit snut, ja han får väl åka in då i finkan då för att han kvävde ihjäl en svart kille. Jävla klantig, dålig snut, och säkert ett svin. Men resten av USA:s poliser är fan inte skyldiga till det, det är ju vansinne. Sen nästa grej: Ursäkta, men nu är det 60 svarta som skjuts av andra svarta i Chicago – per dygn! Är det inte där problemet ligger? Så jag citerar bara Martin Luther King själv, han skulle ha hatat Black Lives Matter. Han sade: Ni ska gå i kyrkan på söndagar, ni ska stryka era vita skjortor och jobba hårt sex dagar i veckan och era ungar ska se er som förebilder. Martin Luther King skulle ha hatat den här offerkulturen, han var en nietzschean. En svart nietzschean. Han var briljant.

Bard säger att han ägnar sig åt kulturstudier för att identifiera vilka kulturer som fungerar och vilka som inte gjort det. Och två dysfunktionella kulturer är den romska och den afroamerikanska, båda särskilt präglade av offermentalitet.

– Nu är USA ett mångkulturellt samhälle, men de senaste 50 åren har varenda etnisk grupp som invandrat till USA blåst förbi afroamerikanerna.
I takt med att identitetspolitik blivit en allt starkare faktor i amerikansk och västerländsk politik, har också olika gruppers offermentalitet växt. Och just nu är det svarta afroamerikaner som i störst utsträckning faller ner i den fällan, menar Bard.

– Offermentaliteten sabbar hela hjärnan. Blir du ett offer blir du din egen fiende. Jag är stenhård på den punkten! I alla kulturer, om du gör dig till ett offer så är du körd. Om du börjar tigga istället för att studera och jobba, så går du hem och fostrar ditt barn till att bli tiggare. Din kultur är körd. Orsak och verkan, Aristoteles! Vad leder det här till? Vem blir du av det här? Och de här bittra jävlarna som springer runt och skriker: Vi ska ha återbetalning av slaveriet. Ni har inte ens läst historia! 90 procent av alla slavar stannade hos sina ägare efter frigivningen, det är sanningen. Slaveriet var många gånger bättre än det som väntade för de svarta efteråt, om man ska vara ärlig.

Bard säger sig själv vara en ”total antirasist” och poängterar att delar av hans familj är svart och att de lyckats väl i samhället med avancerade jobb och utbildningar. En bild av svarta som inte passar ”den rasistiska svenska medelklassen”, som han menar blev provocerad av att han inte längre tänker gå med på att göra människor till offer.

– Det är rasisterna i Bromma och Vasastan. De har inga som helst förväntningar på att svarta människor, eller romer, ska kunna plugga, kunna arbeta, kunna älska och ta hand om sina barn. Omyndigförklarandet av offret, det är den svenska medelklassen full av. Det är därför det blir så jävla aggressivt när jag kom in med den här tweeten, för jag satte precis foten på den ömma punkten. Homosexuella romer blir utkastade från romerna, och de inser i efterhand att det blev deras räddning.

”Det kommer att smälla i USA”
De senaste veckorna har upplopp präglat många amerikanska städer. Bard tror att situationen kommer att eskalera, och att den förlorande sidan i amerikanska presidentvalet i USA kommer att ta till vapen.

– Jag ser det inte som att det blir inbördeskrig i USA, för konstitutionen kommer att bromsa det. Men någon sida kommer bli jävligt besviken i november och den sidan kommer att ta till vapen. Det kommer att smälla på ställen som Oregon. I Oregon har du fullproppat med hipsters i centrala Portland, Black Lives Matter tar över halva stan och går bananas, och i bergen runtomkring har du survivalist communities, altrightkillar som bunkrat upp i gated communities, gated farms, gated ranches, och de har vapen. Om de här två grupperna har geografiskt nära varandra, med vapen, då smäller det där. Om nån Las Vegas-snubbe som är bitter på sin kärring just nu tar upp en pistol i USA och skjuter 80 svarta, då kan du tänka vad som händer. Vi är jättenära en explosion.

Utflyttningen från storstäderna
Bard menar att det just nu råder ”kaos”, och att det är ”nervöst, rörigt, grisigt, slabbigt” vart man än går. En av de trender som just nu växer kraftigast är utflyttningen från städerna.

– När alla skulle hem efter Covid-19 till jobbet i San Francisco upptäckte de att San Francisco, som är världens dyraste stad, hade fyra kilometer långa köer till soppkök, av människor som nu är arbetslösa. Vem vill bo där? Ingen. Alla vill upp i bergen. Alla söker sig mot Bend i Oregon, alla söker sig mot Jackson Hole i Wyoming, och framför allt mot Kanada. Banff i Alberta tror jag är den dyraste adressen i Nordamerika. Så alla söker sig bort från storstäderna och packet, och så vill de upp i bergen och jobba i lugn och ro och sitta vid sin dator.

Samma trend sker i Sverige som i USA, säger Bard. Storstäderna kommer att förslummas, bli Sveriges motsvarigheter till Baltimore och Detroit.

– Trenden är redan ex-urbanisation i USA. Folk som är tekniskt avancerade jobbar färre och färre dagar på ett jobb, två dagar i veckan istället för fem. Då tänker du längre avstånd. Oj, jag kan bo två-tre timmar från Stockholm och få en jättevilla, och dessutom i en nice by med några andra som tänker samma som jag. Då bygger vi tillsammans en byskola med Waldorfpedagogik eller vad fan vi vill ha för någonting. Gated communities är ett faktum i Sverige. De byggs redan i Skåne, vi kommer att se dem i Mälardalen snart också. Gated communities är oundvikliga, medborgargarden är oundvikliga. De två grejerna kommer vi se växa fram under 2020-talet. I Sverige, absolut.

Bard om Bianca Ingrosso: Värdelös förebild för unga tjejer
Den senaste tiden har krav rests på att riva eller flytta statyer på personer som inte delat den nuvarande vänsterns värdegrund. I USA, men även i Europa, har statyer antingen störtats av kriminella vänstergrupperingar och Black Lives Matter, eller av politiker som till exempel muslimen Sadiq Khan i London som utlovat historierevisionism. Även i medievärlden ska man städa bort alla tecken på en svunnen tid. Fawlty Towers, Gone with the wind, Little Britain är bara några exempel på produktioner som censureras för att passa in i dagens samhälle.

– Det enda jag vill göra nu är att publicera ett blackface på mig själv, och sätta mig framför kameran och säga neger. Det är allt man behöver göra för rock’n’roll i dag. Där är vi nu, det är femtiotalet igen, men den här gången är det vänstern som är kyrktanterna och de låtsas vara upprörda över tonval och etiketter. De sitter och kliar sina näsor och fattar inte ens ironi, ingenting, de är bänga i huvudet, har inte läst en bok i hela sitt liv. Det är nyhetsflödet i Sverige i dag. Jag kal­lar dem för instawhores (instahoror).

Efter Bards kritik av Black Lives Matter gick hans jurykollega, Bianca Ingrosso, ut och hotade med att lämna juryn om inte TV4 sparkade honom. Bard svarade med att skriva en tweet där han kal­la­de henne en ”uppenbar hora” och motiverade uttrycket: ”Allt hon någonsin gjort har varit för pengar”.

– Ja, det är vad whore betyder. Jag är sexarbetare, det är jag stolt över. Hora är något helt annat!

– Har hon någonsin stått för nån åsikt som är det minsta kontroversiell? Har hon någonsin slagits för någonting i hela sitt liv? Hallå?! Som förebild för unga tjejer är hon ju värdelös, det är ju bara en sminkdocka. Vad är det för kvinnoideal?

NyT: Ja, om man står för något som etablissemanget över hela västvärlden samtidigt står för, är man då verkligen så modig?

– Nej, det är helt galet. Flockbeteenden, hela tiden flockbeteenden.

Socialdemokraterna en ”tom maktapparat för karriärister”
De senaste åren har en ny, mer traditionell, vänster återigen börjat växa fram som bejakar vänsterns rötter i arbetarrörelsen snarare än den postmoderna, kulturmarxistiska och normkritiska rörelse som vänstern kommit att växa ihop med. Bard tillhör en av dem som välkomnar en ny, mer arbetarorienterad vänster som alternativ till Socialdemokraterna.

– Jag gillar Markus Allard. Jag gillar Nils Littorin. Malcom Kyeyune är briljant. Tillbaka till arbetaren! Stig-Björn Ljunggren meddelar att han kommer att lämna Socialdemokraterna, han har fått nog av identitetspolitiken. Bort! Arbetarstolthet, att arbetaren ska göra rätt för sig och stryka sin skjorta. Det är Martin Luther King för dem, för svenska arbetare. Men det behövs ett nytt parti från vänster som man kan göra dealar med, annars är det Sverigedemokraterna som tar den rollen.

Bard säger att Socialdemokraterna i flera årtionden varit ett parti utan politik.

– Socialdemokraterna dog med löntagarfondsfrågan, det var då Socialdemokraterna nådde vägs ände och gick in i väggen. Sedan dess har det varit en tom maktapparat för karriärister i offentlig sektor. För att rädda sig själv som maktparti, för att behålla makten, så blev det en ren maktapparat som skolar maktgalna människor som alla jobbar i offentlig sektor. Det är därför Socialdemokraterna fortsätter med högskattepolitiken för sina egna arslen, det är inte för arbetarnas skull – alls. Det här fattar Jimmies väljare.

– Så sossarna dog 1982. Kjell Olof Feldt fattade det här, Olof Palme var emot honom. Och konflikten mellan Feldt och Palme ledde till sossarnas död, man skulle gått Feldts väg men gick istället Palmes väg. Feldt ville stoppa löntagarfonderna och sa nej, nu lägger vi ner, arbetarna vill att deras chefer ska vara deras chefer och driva företagen, och så får arbetarna bra betalt. Att fackpamparna istället skulle ta över är en självmordsmodell för svenska företag.
Löntagarfonderna realiserades visserligen aldrig som det var tänkt.

– Löntagarfonderna sprack ju, och det var för att högern för första gången i Sveriges historia demonstrerade mot vänstern. Det gjorde de då faktiskt. Annars är högern jävligt lat av sig.

”Partikulturen i Liberalerna är sjuk”
Bard var vid tiden för den senaste uppståndelsen passiv medlem i Liberalerna, ett parti han nu lämnat för att återinträda i Medborgerlig Samling (MED). Och han tror att mycket kan förändras i opinionen på några års sikt.

– Jag tror så här, svenskarna är konservativa och rädda, så de sitter kvar, sitter kvar, sitter kvar i den gamla modellen. Länge, tills allt rasar. Så jag tror att MED och Alternativ för Sverige slår igenom samtidigt. Jag tror att mattan rycks undan för de andra. Liberalerna kommer att kollapsa, det är inte ens ett valresultat på under fyra procent som är Liberalernas katastrof – det finns inte ens valarbetare där under valkampanjen nästa gång. Det finns inga talanger i partiet alls. Den enda jag gillar är Romina [Pourmokhtari, ordförande i LUF], hur länge hon nu orkar.

Resten av partiet är bara grälande kaffetanter som inte förstår att världens undergång väntar för dem. Partikulturen i Liberalerna är helt sjuk. Kontrasten mot Medborgerlig Samling är enorm. MED är riktiga, vettiga människor som förstår att politisk korrekthet är en fälla och därför går emot den, de är därför liberala på riktigt. Liberalerna som parti däremot, det är så grälsjukt, infekterat, det är bara som en varböld som det är dags att pilla bort. Om ni vill vara ett vårdhem där alla grälar ihjäl varandra och ska dö, då får ni dö själva. Jag är inte med. Losers.

NyT: Kan man föra ett öppet samtal i Liberalerna?

– Nej, nej nej, det går inte. Det finns ingen debatt, ingenting. Det är bara hejaramsor. Det är heja bakom Nyamko med lite plakat, det är på den nivån. Det är som Annie Lööf och Centerpartiet, det är gröna små dagisskyltar med färg för femåringar. ”Framåt!”. Vadå? skrattar Bard.

– Det är så infantilt, det finns väl ingen värdig vuxen människa i dag som jobbar och sliter som kan ta Centerpartiet och Liberalerna på allvar. Det är barngrejer, det är dagis.

”CNN är besatta av Trump”
Bard menar att det likriktade åsiktsklimatet i medierna leder till att alla personligheter städas ut. Kvar blir en flockmentalitet där alla härmar alla.

– Då blir det lynchmobbar med människor som härmar någon annan. I Sverige härmar de amerikanska medier. Wolodarski härmar New York Times varenda dag, skriver av ord för ord. Han skriver inte en enda krönika som han kommer på själv. Det är Wolodarski, så enkel är han. Han är jätteenkel. SVT härmar CNN. Och nu försöker CNN inte längre vara neutralt, de är totalt polariserande. De är besatta av Trump. De är besatta av Trump som Sveriges feminister är besatta av Alexander Bard. De hatar honom men de kan inte tänka på något annat. Trump och CNN, det är så tråkigt så fort man slår på kanalen. Trump, Trump, Trump! Det är den bästa propagandaapparat för Trump som finns. De pratar inte om något annat.

Systemmediernas vänstervridning förklarar också den ymniga flora av alternativmedier som växt fram i Sverige från höger, samtidigt som alternativa vänstermedier lyser med sin frånvaro.

NyT: Varför finns ingen vänsteralternativmedia?

– De försökte med Eric Rosén och Margret Atladottir från LO. Ingen ville läsa skiten. Ingen vill ha det. Om staten ger order om att vi ska starta alternativmedia och LO anställer nån fesig PK-person från Stureplan att ”hitta på nånting som ser lite alternativt ut” där ni sitter och försvarar sossarna. Vem fan vill ha det?

Eric Rosén tokfloppar allt han rör, Margit Attladotter från Nöjesguiden orkade ingen nånsin läsa, det var toalettpapper för varenda hushåll i Sverige eftersom det var en gratistidning. Alla stockholmare torkade sig i arslet med den, ingen läste den. Ingen brydde sig om vad de tyckte. Det är vänsterns låtsasalternativmedia för att de ska vara lite balla på internet, men de är inte där. Snart ryker alla influencers också för de är horor hela högen.

”Alla från högern som syns och märks blir mordhotade”
Bard säger nu att han vill bygga allianser på högerkanten mellan liberalkonservativa och nationalistiska krafter.

– Jag tror på imperier med stort internationellt samarbete, andra kör den mer nationalistiska modellen. Och när staten fallerar så finns två garden som kan samarbeta med varandra. Jag kommer behöva livvakter, Gustav Kasselstrand behöver ha livvakter. Och i samma ögonblick som vi behöver livvakter, har vi medborgargarden. Fråga varenda jude, de har redan lämnat Malmö. Fråga Aron Flam och Katerina Janouch, alla har mordhot på sig. Även jag själv. Så fort någon säger någonting det blir storm kring är det samma sak. Sara Skyttedal, Hanif Bali. Alla från högern som syns och märks blir direkt mordhotade i dag.
I takt med att hoten ökar kommer olika ”garden” att växa fram, spår Bard:

– Black Lives Matter är rena terrorgrejen i dag, det är inget rent spel, ingen demokratisk rörelse alls. Det finns inga svarta amerikaner i Sverige. Den är kidnappad av Rashid Musa [ordförande Sveriges Unga Muslimer] och hans gäng i Malmö. Han talade på deras första manifestation i Sverige och gick till amerikanska ambassaden. De låtsas vara svarta fast de inte är svarta, de har helt snott labeln. De tar sig inte för att hota såna som mig. De har redan sitt garde. Om vi har livvakter har vi garden. Vad ska vi göra när polisen knäböjer för BLM? Vad gör vi då?

Alexander Bard tror att gated communities och medborgargarden kommer att vara två fenomen som växer fram starkt i Sverige under 20-talet. Foto: Twitter

Black Lives Matter har fått stor uppbackning inte bara av politiker, utan även av det mediala och det akademiska etablissemanget.

– De är över. Tidningarna och akademierna är över. De är slut, vi lämnar dem. Vill du lära dig något i dag, gör något helt annat. Det går inte att vara i universitetsvärlden i dag, den svenska universitetsvärlden är sjuk. Uppsala och Lund är förlorare, Södertörn är ju fullständigt förgiftad. Den enda de hade på Södertörn var Hans Ruin och eftersom han råkade fika någon gång med Kulturprofilen fick han sparken. Det finns inte en enda hjärna kvar, det är bara ärthjärnor. Svenska universitetsväsendet och högskolorna är körda och förlorade, och politiken är körd och förlorad.

– Det är därför jag går in i Medborgerlig samling, det handlar om att rädda det som räddas kan. Det handlar om att rädda Sverige. Jag är libertarian, det är nedmontering av politiken vi sysslar med. Sen kan vi föra diskussioner med andra, som nationalister i Alternativ för Sverige, kanske bilda allians för att rädda landet.

En del libertarianer i AfS glider över till MED, en del konservativa i MED glider över till AfS, precis som det ska vara. Tydliga alternativ! Kan vi komma överens om skattepolitiken? Absolut! Bråka om återvandringen? Okej, det kommer vi säkert att göra, men de stora frågorna i vår tid, att dra ned statens propagandaapparater och frigöra medborgarna och tro att svensk identitet är fantastiskt, det är vi fullständigt överens om.

Bard säger att han ser fram emot att i ännu större utsträckning samtala med andra oppositionella framöver.

– En konversation mellan sverigedemokrater, AfS, MED, det vore spännande. Kanske KD? En liberal-konservativ diskussion. Sedan kommer säkert folk baktala oss för att vi ens pratar med varandra. Men det är bara att vifta bort och säga, vi pratar med alla, och framför allt pratar vi med varandra för att vi gillar varandra. Kom igen nu!

Senaste